Moje oczko w głowie :) C5 98r.
- yaszczur
- Forum Audi A6 / A7
- Imię: Paweł
- Rocznik: 2001
- Moje auto: S6 C5
- Nadwozie: Avant
- Silnik: 4.2 326KM
- Napęd: Quattro
- Skrzynia: Tiptronic
- Paliwo: Benzyna
Idąc tym tokiem myślenia, według Ciebie połowa tego forum to "wieśniacy" bo mają pozakładany gaz do 2.4, 2.7, 2.8, 3.0 czy 4.2. Ci ostatni w szczególności... Szkoda mi ludzi, którzy mają tak ograniczone myślenie i utrwalone błędne stereotypy (w tym przypadku o LPG). Agro, to jest zakładanie niebieskiego podświetlenia pod nogi. Polecam do tego jeszcze takie dywanikichelsea78 pisze:No jak nie wiocha? a co? Zaszczyt?Gaz to w kuchenkach jest a nie w samochodach
a im większy silnik z LPG tym większa wiocha
ostatnio jak byłem u rodziny pod lublinem to wracając najpierw pojechałem na stację, na stacji stoi Audi TT, koło niej mięśniak napakowany jak autobus do Lichenia że jakby telefon nie miał funkcji głośno mówiącej to by zostało mu tylko pisanie smsów
i koleś tankuje do TT gaz
czyż to nie wiocha? nie musisz mi odpowiadać, odpowiedz sobie
Na marginesie, również wszystkiego dobrego na nowej, życiowej drodze

Nie widzę opcji wygaszenia postu, więc jeśli mod uzna go za OT, można usunąć.
- mwx
- Forum Audi A6 / A7
- Imię: Forum Audi A6
- Rocznik: 2000
- Moje auto: A6 C5
- Nadwozie: Limuzyna
- Silnik: 3.0 TFSI 300KM
- Napęd: Quattro
- Skrzynia: Tiptronic
- Paliwo: Benzyna+LPG
hehe.. i Ty mówisz, że inni robią wiochę bo mają w 15-letnich pudłach LPGchelsea78 pisze:(mam skrzynię bassową w bagażniku razem z kondensatorem...
tylne lampy to myślę nad jakimiś ledowymi somke ... chciałbym również pomalować sobie wnętrza przednich lamp na czarno... Zastanawiam się na kompletem żarówek LEDowych do oświetlenia wnętrza, chciałbym zmienić sobie żaróweczki w podświetlaniu nóg np na niebieski kolor i zrobić tak aby świeciły się cały czas