Sklep Ipart
Tarcze, hamulce
Sklep Bestdrive
Sklep

Moje oczko w głowie :) C5 98r.

Prezentacja w/w aut.
TX1000
Forum Audi A6 / A7
Forum Audi A6 / A7

Post autor: TX1000 » 09 lip 2014, 22:26

ciesz się swoim autem szerokości życzę i wszystkiego najlepszego na nowej drodze życia
TX1000

Awatar użytkownika
yaszczur
Forum Audi A6 / A7
Forum Audi A6 / A7
Imię: Paweł
Rocznik: 2001
Moje auto: S6 C5
Nadwozie: Avant
Silnik: 4.2 326KM
Napęd: Quattro
Skrzynia: Tiptronic
Paliwo: Benzyna

Post autor: yaszczur » 10 lip 2014, 00:20

chelsea78 pisze:No jak nie wiocha? a co? Zaszczyt? <wysmiewacz> Gaz to w kuchenkach jest a nie w samochodach <dokuczacz> a im większy silnik z LPG tym większa wiocha :p ostatnio jak byłem u rodziny pod lublinem to wracając najpierw pojechałem na stację, na stacji stoi Audi TT, koło niej mięśniak napakowany jak autobus do Lichenia że jakby telefon nie miał funkcji głośno mówiącej to by zostało mu tylko pisanie smsów <wysmiewacz> i koleś tankuje do TT gaz <glupek> czyż to nie wiocha? nie musisz mi odpowiadać, odpowiedz sobie <figielek>
Idąc tym tokiem myślenia, według Ciebie połowa tego forum to "wieśniacy" bo mają pozakładany gaz do 2.4, 2.7, 2.8, 3.0 czy 4.2. Ci ostatni w szczególności... Szkoda mi ludzi, którzy mają tak ograniczone myślenie i utrwalone błędne stereotypy (w tym przypadku o LPG). Agro, to jest zakładanie niebieskiego podświetlenia pod nogi. Polecam do tego jeszcze takie dywaniki
Obrazek

Na marginesie, również wszystkiego dobrego na nowej, życiowej drodze <okok>

Nie widzę opcji wygaszenia postu, więc jeśli mod uzna go za OT, można usunąć.

chelsea78
Forum Audi A6 / A7
Forum Audi A6 / A7

Post autor: chelsea78 » 10 lip 2014, 09:08

Wystarczy! Bo idzie to nie w tym kierunku w którym powinno. Twój komentarz pozostawiam bk bo to nie ma sensu, jak to mówią, ,,racja jest jak dupa, każdy ma swoją''

Awatar użytkownika
mwx
Forum Audi A6 / A7
Forum Audi A6 / A7
Imię: Forum Audi A6
Rocznik: 2000
Moje auto: A6 C5
Nadwozie: Limuzyna
Silnik: 3.0 TFSI 300KM
Napęd: Quattro
Skrzynia: Tiptronic
Paliwo: Benzyna+LPG

Post autor: mwx » 04 wrz 2015, 15:46

chelsea78 pisze:(mam skrzynię bassową w bagażniku razem z kondensatorem...
tylne lampy to myślę nad jakimiś ledowymi somke ... chciałbym również pomalować sobie wnętrza przednich lamp na czarno... Zastanawiam się na kompletem żarówek LEDowych do oświetlenia wnętrza, chciałbym zmienić sobie żaróweczki w podświetlaniu nóg np na niebieski kolor i zrobić tak aby świeciły się cały czas
hehe.. i Ty mówisz, że inni robią wiochę bo mają w 15-letnich pudłach LPG <rotfl>

ODPOWIEDZ

Wróć do „A6 C5 (1997-2005)”

opony samochodowe opony samochodowe hamulce
części samochodowe ucando.pl
części samochodowe iparts.pl części samochodowe motostacja