Wadliwa antena GPS a6 c7
Wadliwa antena GPS a6 c7
Witam, chciałbym poinformować wszystkich kolegów o wadliwych antenach GPS w powyższym modelu, na szczęście na gwarancji wymienią. Z tego co się dowiedziałem częsta usterka także uważajcie 

Audi A6 C7 Antena GPS
Witam czy ma ktos moze schemat ja kwymienic antene gps na dachu w Avancie ?
[ Dodano: 2016-02-07, 16:03 ]
Jezeli by ktos chcial wymieniac w avancie pisac na priv .
[ Dodano: 2016-02-07, 16:03 ]
Problem rozwiazany w 30 minut + koszt Anteny w Audi zazyczyli sobie 800 Euro.Lukas2006 pisze:Witam czy ma ktos moze schemat ja kwymienic antene gps na dachu w Avancie ?
Jezeli by ktos chcial wymieniac w avancie pisac na priv .
antenka
Witam. Mam problem ze swoją nawigacją. Moja gdy wejde w ustawienia pokazuje mi '' dostepne satelity : 0 " jak włączę mapę to jestem w UWAGA ZATOCE GWINEJSKIEJ NA MORZU !
Czy to sa objawy nawalonej anteny GPS ?
Re: antenka
Matt177 pisze:Witam. Mam problem ze swoją nawigacją. Moja gdy wejde w ustawienia pokazuje mi '' dostepne satelity : 0 " jak włączę mapę to jestem w UWAGA ZATOCE GWINEJSKIEJ NA MORZU !
Niestety musze cie zmartwic

-
- Forum Audi A6 / A7
Ja miesiac temu wymienialem u siebie antene w sedanie, najwiekszy problem to wyciagniecie raczki w podsufitce, trzeba miec taki zgiety srubokret i wyciagnac zatrzaski plastikowe. Pozniej odrywasz od strony szyby tylniej caly tyl, trzeba mocno pociagnac, trzyma w 3 miejscach. Dalej wyciagasz z tylnego slupka kawalek podsufitki, odchylasz podsufitke z lewej strony (od strony drzwi pasazera za kierowca) no i jak masz chude rece to dosiegniesz 2 srub zeby odkrecic antene.Matt177 pisze:Witam Panowie ponownie. Serwis nie uznał mi gwarancji mojej anteny gps w UKwiec musze je sam wymienić. Czy ma ktoś zdjęcia jak wymiana w sedanie i może podesłać mi zdjęcia ? I bardzo bym prosił o link jaka antenkę kupiloscie z ebay lub allegro.
Jesli komus:
- WYWALA BLEDY ACC
- WYWALA BLEDY ZE CHWILOWO NIE ROZPOZNAJE PREDKOSCI NA DRODZE
- ZACINA SIE MAPA/ZMIENIA POLOZENIE np o kilka km
- WYWALA BLEDY ZE PRECRASH WYLACZONE
to jest winna antena gps :D
u mnie bez danych z anteny gps wszsytkie ww systemy przestaly dzialac.
Co do samej anteny, to kupilem inna wersje, ma 3 wyjscia (z tv) ja mialem tylko na (radio i tel) i wszystko dziala.