I jeszcze wazna sprawa, znalazlem drzwi do tego modelu w kolorze, ale sa od avanta, czy beda pasowac do mojego sedana?
Rozbite A6
Rozbite A6
Witam, moja a6 dostala niestety strzala i to od fiata sienny(rip), zastanawiam się co z autem zrobić, rzeczoznawca ma przybyc w przyszlym tyg. Nie wiem czy będzie to szkoda całkowita, ale wydaje mi sie że raczej nie, uszkodzeniu ulegly prawe drzwi przednie, tylne, listwa progowa, tylne nadkole i slupek zostal przerysowany ale sprawia wrazenie prostego. Ile wg Was realnie wyniesie naprawa i do jakiej kwoty odszkodowania walczyc. Czy opłaca się to auto robić, czy rozmontować i sprzedać na części? Sprawny silnik 2,8 do tego gaz sekwencja brc z nowymi listwami, w pelni sprawny tiptronic, wnetrze w dobrym stanie itp. Czy łatwo byłoby to opchnąć?
I jeszcze wazna sprawa, znalazlem drzwi do tego modelu w kolorze, ale sa od avanta, czy beda pasowac do mojego sedana?![Obrazek]()
I jeszcze wazna sprawa, znalazlem drzwi do tego modelu w kolorze, ale sa od avanta, czy beda pasowac do mojego sedana?
Ostatnio zmieniony 06 sie 2015, 19:13 przez therrax, łącznie zmieniany 1 raz.
- Audi A6 Warsztat
- Forum Audi A6 / A7
- Imię: Zbigniew
- Rocznik: 2008
- Moje auto: A6 C6
- Nadwozie: Avant
- Silnik: 2.0TDI CAHB 163KM
- Napęd: Quattro
- Skrzynia: Tiptronic
- Paliwo: Diesel
- Kontakt: