WItam
Otóz w mojej a6 nie działa przycisk SeTUP,miał juz ktos kiedys taki problem?
pozdro
[ A6 C6] MMI przycisk SETUP nie działa!!
- Jonnyrobert
- Forum Audi A6 / A7
Panowie,
Chciałbym odświerzyć temat.
Od niecałego tygodnia jestem posiadaczem Audi A6 C6 2009r. - niestety po naciśnięciu SETUP nie ma kompletnie żadnej rekacji. Co proponujecie z tym zrobić?
a) należałoby rozebrać całą środkową konsolę i przeczyścić styki
b) a może jest jakiś magiczny sposób w jaki da się odblokować VAGiem przycisk SETUP? :P
c) any other ideas?
[ Dodano: 2015-08-01, 22:21 ]
Problem niedziałającego Setup rozwiązany.
Rozwiązaniem okazał się spray z preparatem na styki typu Kontakt. Po kilkukrotnym popsikaniu i wielokrotnych próbach wciskania przycisk zaczął działać.
Chciałbym odświerzyć temat.
Od niecałego tygodnia jestem posiadaczem Audi A6 C6 2009r. - niestety po naciśnięciu SETUP nie ma kompletnie żadnej rekacji. Co proponujecie z tym zrobić?
a) należałoby rozebrać całą środkową konsolę i przeczyścić styki
b) a może jest jakiś magiczny sposób w jaki da się odblokować VAGiem przycisk SETUP? :P
c) any other ideas?
[ Dodano: 2015-08-01, 22:21 ]
Problem niedziałającego Setup rozwiązany.
Rozwiązaniem okazał się spray z preparatem na styki typu Kontakt. Po kilkukrotnym popsikaniu i wielokrotnych próbach wciskania przycisk zaczął działać.

a ja mam taki problem
mam takie pytanie posiadam audi 2.4 2006 r problem
z
MMI głównie chodzi o przycisk
car gdy go wciskam pisze NOTE SETUP CAR
POD SPOTEM There are no further vehicle settings
przetłumaczyłem pisze zwróć uwagę na konfiguracje samochodu
nie ma dalszych ustawień pojazdu
nie wiem o co chodzi nie znam sie nawet nie mogę sprawdzić jakie mam MMI WYDAJE MI sie ZE 2 G . nie mam nawigacji przycisk jest ale po wcisnieciu pisze że nie zainstalowana bo jej nie ma
kupiłem kable czytnik navigacji ale czekam na kabel do audi żeby zakodowac czytnik
chciałbym zrobic cos z tym ale sobie bardzo nie radze chodzi mi głowie o wgranie softu na polski i podłaczeniu czytnika plyty nawigacji mam do 2 g z 2017
jak byłem u kolesia co sie zna powiedział że nic sie nie da zrobic bo mam czerwone menu
ale jak patrze moje MMI WYGLADA DOKŁADNIE JAK 2G
CZY KABLEM DA SIE NAPRAWIC PRZYCISK CAR CO ZROBIĆ pomóżcie
mam takie pytanie posiadam audi 2.4 2006 r problem
z
MMI głównie chodzi o przycisk
car gdy go wciskam pisze NOTE SETUP CAR
POD SPOTEM There are no further vehicle settings
przetłumaczyłem pisze zwróć uwagę na konfiguracje samochodu
nie ma dalszych ustawień pojazdu
nie wiem o co chodzi nie znam sie nawet nie mogę sprawdzić jakie mam MMI WYDAJE MI sie ZE 2 G . nie mam nawigacji przycisk jest ale po wcisnieciu pisze że nie zainstalowana bo jej nie ma
kupiłem kable czytnik navigacji ale czekam na kabel do audi żeby zakodowac czytnik
chciałbym zrobic cos z tym ale sobie bardzo nie radze chodzi mi głowie o wgranie softu na polski i podłaczeniu czytnika plyty nawigacji mam do 2 g z 2017
jak byłem u kolesia co sie zna powiedział że nic sie nie da zrobic bo mam czerwone menu
ale jak patrze moje MMI WYGLADA DOKŁADNIE JAK 2G
CZY KABLEM DA SIE NAPRAWIC PRZYCISK CAR CO ZROBIĆ pomóżcie