Sklep Ipart
Tarcze, hamulce
Sklep Bestdrive
Sklep

Zmiana lusterek

Nadwozie
ODPOWIEDZ
Denly
Forum Audi A6 / A7
Forum Audi A6 / A7

Zmiana lusterek

Post autor: Denly » 08 lip 2015, 23:33

Witam. Mam zamiar zakupić te lusterka co w załączniku, obudowy i tak będę zmieniał na chrom a'la RS6 więc nie ma problemu, że białe.
Teraz mam zwykłe elektryczne, nieskładane, nie ściemniające się ogólnie po prostu tylko elektrycznie sterowane. Chcę założyć te z kierunkami, ledami na dole no i nie wiem czy są składane czy nie jeżeli są 11 pinowe. Co tu trzeba pokombinować żeby je założyć, rozumiem, że kierunek mogę podłączyć sobie osobno, ale co z podświetleniem led? No i jak to jest z składaniem, na pewno muszę kupić przełącznik, znalazłem gdzieś sam przełącznik więc git. VCDS'a posiadam, więc z kodowaniem nie będzie problemu, tylko potrzebuję jakieś wiązki, sterowniki, moduły?
Ostatnio zmieniony 08 lip 2015, 23:45 przez Denly, łącznie zmieniany 1 raz.

Audi A7 Klub

Post autor: Audi A7 Klub » 10 lip 2015, 20:45

Jeżeli chcesz by to ładnie wszystko działało to potrzebujesz do tego wymienić nadkola z polifta (tam nie ma kierunku). Co do reszty to jak chcesz mieć full opcję w lustrach to moduły od razu z polifta ładuj w drzwi by to wszystko obsłużyć. Trochę roboty jest bo Ty masz tylko ustawianie elektryczne - nic poza tym... Więc musisz ciągnąć wszystko od początku

ODPOWIEDZ

Wróć do „A6 C6 (2004-2011)”

opony samochodowe opony samochodowe hamulce
części samochodowe ucando.pl
części samochodowe iparts.pl części samochodowe motostacja