Błotnik od Lifta do przedlifta
-
- Forum Audi A6 / A7
Błotnik od Lifta do przedlifta
Tak jak w temacie? Czy różnią się mocno owe błotniki od siebie? Bo mam do kupienia błotnik polifta a mój samochód to przedlift
- Mazdomania
- Forum Audi A6 / A7
- Imię: Gosia
- Moje auto: S6 C5
- Rocznik: 2002
- Nadwozie: Avant
- Silnik: 4.2 326KM
- Napęd: Quattro
- Skrzynia: Tiptronic
- Paliwo: Benzyna
- Kamilson100
- Forum Audi A6 / A7
- Imię: Damian
- Moje auto: A6 C6
- Rocznik: 2005
- Nadwozie: Avant
- Silnik: 3.0 ASN 220KM
- Napęd: Quattro
- Skrzynia: Manual
- Paliwo: Diesel
chelsea78, audi-a6-c5-blotnik-przedni-przed-i-po-l ... htm#165029
Poczytaj
Poczytaj
-
- Forum Audi A6 / A7
No to gra gitara, czyli pasuje bez problemu, bo mój jest wgięty i szukam w tym samym kolorze nie uszkodzonego, jest do kupienia ale właśnie z lifta stąd moje pytanie, oczywiście można byłoby kupić w innym kolorze i przemalować ale u nas w Tomaszowie to jakieś cenniki z kosmosu chyba mają, 350 zł za pomalowanie błotnika i niezależnie czy będzie on do lekkich poprawek szpachelskich, czy cały do zczyszczenia (w innym kolorze) czy zapodkładowany (tylko pomalować), cena ta sama, paranoja jakaś. Mógłbym kupić nowy zamiennik odrazu zapodkładowany albo w innym kolorze, w domu zczyścić albo oddać im jaki jest do zrobienia a i tak cena ta sama
EDIT: Błotnik pasuje super jedyny problem to właśnie ten nieszczęsny kierunkowskaz a dokładniej otwór na niego, stary kierunek ledwo ma się czego złapać ale silikon robi swoje tak więc jakby się ktoś jeszcze zastanawiał to nie ma problemu aby założyć błotnik z lifta do przedlifta
EDIT: Błotnik pasuje super jedyny problem to właśnie ten nieszczęsny kierunkowskaz a dokładniej otwór na niego, stary kierunek ledwo ma się czego złapać ale silikon robi swoje tak więc jakby się ktoś jeszcze zastanawiał to nie ma problemu aby założyć błotnik z lifta do przedlifta