Czy jest jakiś sposób na regeneracje uchwytu drzwi oraz ramki siatek z tyłu siedzeń?
Czytałem o sposobach całkowitego wytarcia tego, ale w tym kolorze nie ma to za bardzo sensu. Czy istnieje jakiś środek, który przywróci tą gumowaną nawierzchnię ?
A rozglądałeś się na allegro czy są.Niebieskie wnętrze w C5 chociaż montowane w dużych ilościach większości użytkowników nie przypadło do gustu.Więc można nieraz trafić za małe pieniądze taki boczek np.
Kolego ostatnio kupowałem nowe elementy uchwytów które masz poprzecierane. Dokładnie w takim samym kolorze jak u Ciebie. Koszt w ASO to coś między 30 a 50zł za jedną. Chcesz to Ci jutro sprawdzę, bo pracuję u jednego z dilerów Audi
...ale przeżywacie to niebieskie wnętrze. U siebie mam takie, przyzwyczajenie się zajęło mi tydzień i im dłużej posiadam auto tym bardziej mnie ono przekonuje. 80% aut jest w środku czarne, nijakie a tutaj coś innego. Większość osób jakie wiozłem początkowo było zaskoczone a potem prawie każdy mówił "fajny masz ten niebieski środek, taki inny" Osobiście nie trawię wewnątrz popielatego i jego odcieni