Oświetlenie kabiny
Oświetlenie kabiny
Witam pytanie do znawców tematu czy po otwarciu drzwi kierowcy powinno zapalić się dolne oświetlenia wnętrza ale od strony pasażera czy jest to rozdzielone na strony?
- Audi A6 Warsztat
- Forum Audi A6 / A7
- Imię: Zbigniew
- Rocznik: 2008
- Moje auto: A6 C6
- Nadwozie: Avant
- Silnik: 2.0TDI CAHB 163KM
- Napęd: Quattro
- Skrzynia: Tiptronic
- Paliwo: Diesel
- Kontakt:
-
- Forum Audi A6 / A7
- Imię: Damian
- Rocznik: 1999
- Moje auto: A6 C5
- Nadwozie: Avant
- Silnik: 2.8 ALG 193KM
- Napęd: Quattro
- Skrzynia: Manual
- Paliwo: Benzyna+LPG
podświetlanie nóg przy od kierowcy nie działa, ale to problem chyba jest z mikro stykiem(tak się to chyba zwie) że nawet po otwarciu drzwi nie reaguje fis (nie wyświetla że otwarte)tylko w tych jednych drzwiach, przy reszcie wskazuje fis że otwarte/zamknięte.
a co do podsufitki, z tyłu nie wiem co jest. Tylne światełka w podsufitce reagują tylko jak w przodzie włączę na 1 wtedy się świecą. Wydaje mi się że jak jest ustawione z tyłu i przodu na 0 to przy otwarciu drzwi z tyłu powinny się światełka w podsufitce zaświecić z tylu? nawet jeśli bym otworzył je z przodu to i tak gdy jest przód/tył ustawiony na 0 to się podsufitka ma włączyć ?dzięki za odp, jak nie rozumiesz to wyjaśnię inaczej
a co do podsufitki, z tyłu nie wiem co jest. Tylne światełka w podsufitce reagują tylko jak w przodzie włączę na 1 wtedy się świecą. Wydaje mi się że jak jest ustawione z tyłu i przodu na 0 to przy otwarciu drzwi z tyłu powinny się światełka w podsufitce zaświecić z tylu? nawet jeśli bym otworzył je z przodu to i tak gdy jest przód/tył ustawiony na 0 to się podsufitka ma włączyć ?dzięki za odp, jak nie rozumiesz to wyjaśnię inaczej