Lampy tylne - Lift "Hella" - Jaki zamiennik ?
Lampy tylne - Lift "Hella" - Jaki zamiennik ?
Chcialbym wymienic aktualne, nieatrakcyjne lampy z ciemniejszym swiatlem cofania
na wersje z przezroczystym oraz czerwonym kierunkowskazem (zarowka zolta).
Pytanie czy mozna kupic ponizsze lampy od innego, tanszego producenta niz Hella ?
na wersje z przezroczystym oraz czerwonym kierunkowskazem (zarowka zolta).
Pytanie czy mozna kupic ponizsze lampy od innego, tanszego producenta niz Hella ?
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
Z inforomacji, które uzyskałem dystrybutorem lamp firmy Depo jest firma Abakus.
Katalog lamp znajduje się tutaj : http://www.depoautolamp.com/asp/pdf/R_AD_AF_BK_3.pdf
Lampy do A6 C5 str. 14.
Czy jest jakiś zamiennik o wyglądzie Hella ? Moim zdaniem ładniejsze lampy
Katalog lamp znajduje się tutaj : http://www.depoautolamp.com/asp/pdf/R_AD_AF_BK_3.pdf
Lampy do A6 C5 str. 14.
Czy jest jakiś zamiennik o wyglądzie Hella ? Moim zdaniem ładniejsze lampy
-
- Forum Audi A6 / A7
- Imię: Grzegorz
- Rocznik: 2006
- Moje auto: A6 C6
- Nadwozie: Limuzyna
- Silnik: 2.7TDI 180KM
- Napęd: FWD
- Skrzynia: Manual
- Paliwo: Diesel
Czy ktos z was mial lub ma takie lampy??
![Obrazek]()
Chcialbym zobaczyc jak one sie prezentuja na aucie. Szczegolnie jak to wyglada na czarnym aucie lub ciemnografitowym.
Z gory dziekuje za wszelka pomoc.
Chcialbym zobaczyc jak one sie prezentuja na aucie. Szczegolnie jak to wyglada na czarnym aucie lub ciemnografitowym.
Z gory dziekuje za wszelka pomoc.
Ostatnio zmieniony 07 kwie 2015, 14:10 przez Piotrek_85, łącznie zmieniany 1 raz.
- Mazdomania
- Forum Audi A6 / A7
- Imię: Gosia
- Rocznik: 2001
- Moje auto: S6 C5
- Nadwozie: Avant
- Silnik: 4.2 326KM
- Napęd: Quattro
- Skrzynia: Tiptronic
- Paliwo: Benzyna
-
- Forum Audi A6 / A7
Chodzi mi o to, jak prezentują się tylne lampy typu SMOKED CLEAR na ciemnym samochodzie. W moim przypadku na bardzo ciemno grafitowym (prawie czarny). Sta moje pytanie, czy ktoś używa lub używał takich lamp to może ma jakieś archiwalne foty żebym mógł spojrzeć, jak to wygląda i zdecydować czy chce takie mieć czy nieKamis23kx pisze:Zagadaj z Pisim albo Martinem wml.Pewnie mają jakieś ori używki

Bo noszę się z zamiarem kupna właśnie takich lamp SMOKED.
- Mazdomania
- Forum Audi A6 / A7
-
- Forum Audi A6 / A7
No ok. tylko nie jest łatwo wstawić fote z serwisu netowego, bo trzeba pobrać, zapisać jako.....do tego ewentualnie obrobić bo oczywiście ograniczenia w rozmiarze foty też są, a przy tym jak się korzysta z kompa w pracy to niestety nie mam jak.Mazdomania pisze:Piotrek_85, ostatni raz Cię proszę
Proszę nie wstawiać samych "linków" z serwisów aukcyjnych do: Forum techniczne oraz Tuning i stylizacja.Tylko zdjęcia z opisem,oraz ewentualnie "link" jako uzupełnienie. Temat zapełnimy krótkotrwałymi "linkami" - te wygasną i choćby był super cenny, zostanie przeniesiony przez to do śmietnika.Foto oprócz linku zwiększa szansę na szybsza pomoc w problemie. Proszę o PW po dokonaniu zmiany
Wrzucę fote przy najblizszej okazji
- Mazdomania
- Forum Audi A6 / A7
3mam Cię za słowoPiotrek_85 pisze:Wrzucę fote przy najblizszej okazji

U mnie tył wyszedł tak:
Z tym, że ja zamawiałam dokładnie te lampy:
http://skottuning.com/a6-4b-litec-lampy ... mione.html
Z wysyłką chyba 1028zł. Natomiast te DEPO, które wrzuciłeś na aucie okazują się szare, a nie czarne - jak szukałam auta to widziałam je na innych autach i mi się nie podobało - ale to tylko moje zdanie

-
- Forum Audi A6 / A7
PoprawiłemMazdomania pisze:Piotrek_85, ostatni raz Cię proszę
Proszę nie wstawiać samych "linków" z serwisów aukcyjnych do: Forum techniczne oraz Tuning i stylizacja.Tylko zdjęcia z opisem,oraz ewentualnie "link" jako uzupełnienie. Temat zapełnimy krótkotrwałymi "linkami" - te wygasną i choćby był super cenny, zostanie przeniesiony przez to do śmietnika.Foto oprócz linku zwiększa szansę na szybsza pomoc w problemie. Proszę o PW po dokonaniu zmiany

[ Dodano: 2015-04-07, 14:21 ]
Mam pytanie. Tylna atrapa wokół tablicy rejestracyjnej to też kupiony gotowy element przyciemniony ? Bo Tył pojazdu u mnie jest na tej samej zasadzie.....wszystko ciemne.....oprócz lamp. tyle tylko, że u mnie te małe halogeny poprzedni właściciel chyba chamsko zaszpachlował i zamalował na czarno bo pod światło widać, że to drut straszny

No i pytanie co do lamp. Przy okazji mogłabyś wrzucić fote jakąś, jak wyglądają włączone ? Jak z jakością wykonania ? wszystko pasowało ? Mają przekaźnik żeby komp nie wywalał błedu spalonej żarówki

Do całości brakuje mi u Ciebie wydechów SUPERSPRINTA

przy tak czarnym tyle u Ciebie, to duże chromowane eliptyczne rury z tyłu wyglądałyby bosko

- Mazdomania
- Forum Audi A6 / A7
Kupiłam nową tylną blende USA i sama ją przyciemniłam, ale na tyle "delikatnie", że widać po włączeniu przeciwmgielnePiotrek_85 pisze:Tylna atrapa wokół tablicy rejestracyjnej to też kupiony gotowy element przyciemniony ?

Poszukam zdjęć, a jak nie znajdę to zrobię na szybko cośPiotrek_85 pisze:Przy okazji mogłabyś wrzucić fote jakąś, jak wyglądają włączone ?

Wiadomo, że to nie Oryginał, ale nie jest źle.Piotrek_85 pisze:Jak z jakością wykonania ?
Wszystko p&p.Piotrek_85 pisze:wszystko pasowało ?
Tak, nic komp nie wywala.Piotrek_85 pisze:Mają przekaźnik żeby komp nie wywalał błedu spalonej żarówki