Wklejam fotki tego, co znalazłem. Niektóre kable mają opis np. "wsteczny", są też plusy i minusy. Czy ktoś może mi wytłumaczyć do czego to służy i co mogę pod to podłączyć??
Po co ta wtyczka ?
Po co ta wtyczka ?
Witam, ostatnio odkryłem, że w moim autku w schowku pasażera jest jakaś wtyczka. Rozebrałem schowek, żeby naprawić jego oświetlenie ( czego de facto mi się nie udało zrobić- żarówka jest ok, połączenia też wyglądają na "zdrowe", ale nie mierzyłem napięcia).
Wklejam fotki tego, co znalazłem. Niektóre kable mają opis np. "wsteczny", są też plusy i minusy. Czy ktoś może mi wytłumaczyć do czego to służy i co mogę pod to podłączyć??
![Obrazek]()
synu...
Tak, mam Navigation Plus
i to generalnie chyba działa, bo pokazuje mi ostatnie lokalizacje, które były wczytywane (zanim kupiłem auto - lokalizacje w Polsce), ale mam teraz tylko płytę z niemieckimi mapami z 2006 roku więc nie używam. Ale słychać nawet lektora z głośników, więc sądzę, że działa prawidłowo. Swoją drogą mógłbym kupić płytkę z aktualnymi mapami w PL, jeśli ktoś dysponuje w rozsądnych cenach, bo sam próbowałem nagrać i się nie udało.
Wracając do tematu, kamera cofania to fajna opcja. Dajcie znać, co można tak naprawdę pod to podłączyć?
Wracając do tematu, kamera cofania to fajna opcja. Dajcie znać, co można tak naprawdę pod to podłączyć?
synu...