Witam podczas wymiany filtru kabinowego po wyciagnieciu schowka znalazłem niepodlączone wiązki kabli dosyć sporo ich jest pomoze ktoś i powie do czego służą ?
Dodam ze te zwiniete idą z lewej i prawej strony pojazdu ( tak mysle ) jeden z tych wszystkich kabli jest dosyć gruby i mysle ze to zasilanie hymmm tylko do czego ?
Niepodłączone kable w schowku
-
- Forum Audi A6 / A7
- Imię: Paweł
- Moje auto: Allroad C5
- Rocznik: 2000
- Nadwozie: Avant
- Silnik: 2.5TDI BDH 180KM
- Napęd: Quattro
- Skrzynia: Multitronic
- Paliwo: Diesel
Kolory Kabi zólte i czerwone , zdjec nie zrobie bo schowek zlozony juz . Był jakis slot z plastiku jak by cos było tam zamontowane. Dodam ze samochód ogolnie ma kilka dziwnych kombinacjii . Jak montowałem CB radio to dość starszy pan mowił ze są to bardzo dziwne kable specjalne montowane przy rządowych samochodach do jakis specjalnych czestotliwosci. Samochod ma też cichy alarm i podczas lakierowania panelu w samochodzie tam gdzie są pokretła od mmi popielniczka wyciagałem wszystko i podobno jest bardzo duzo srub i tez idą jakies grube kable. Wiec mozliwe ze samochod mial cos zamontowane . Samochod był sprowadzany z niemiec w 2009 roku a rocznik pojazdu 2007 grudzien ale po VINie modelowo 2008 . Przejechane mial 140 tys wiec jezdził cały czas . A wypasu zero mmi low tylko skóra klima i podgrzewane siedzenia.