My Audi i Obsługa MMI z GOOGLE EARTH
gdyby ktos mial ochote to mam soft 612 MMI 3G+ w formacie ISO. Przetestowany OK. Jesli ktos ma BOSE w wersje 130 to po aktualizacji wymagane jest zaladowanie mu konfiguracji programem VAG CAN PRO albo w serwisie online (VCDSem NIE pójdzie) - inaczej bedzie blad "Zestaw danych niewiarygodny" i bose nie dziala.marekpili pisze:Czytałem mało dokładnie na forum w UK że ściągaja cztery pliki około 23 GB z krakiem. Normalnie powinna być płytka do kupienia z danymi. i w MMI sobie wczytujesz tak jak instrukcję obsługi auta. Pisali też że jest ryzyko. ale polak potraf to kwestia czasu.i
Dwie rożne karty? Moze by trzebabylo zobaczyć jak w zielonym menu masz ustawione?
Siedzialem i w calym zilonym menu szukalem opcji gdzie mozna wlaczyc teleofny ale nigdzie nic nie moglem znalezc:( masakra
cale to forum amerykanskie tez przeglądałem, ale to dla mnie czarna maagia co tam pisza, wszytsko tlumaczy mi translator:-).
Mam prosbe do kogos kto ma A6C7 a wszczególności do Mateusza by wział pstryknąl fotki z ZIELONEGO MENU z podfoledrów ktore ja tu wstawie, może niektóre rzeczy mam ustawione inaczej?
![Obrazek]()
![Obrazek]()
![Obrazek]()
![Obrazek]()
![Obrazek]()
![Obrazek]()
Siedzialem i w calym zilonym menu szukalem opcji gdzie mozna wlaczyc teleofny ale nigdzie nic nie moglem znalezc:( masakra
cale to forum amerykanskie tez przeglądałem, ale to dla mnie czarna maagia co tam pisza, wszytsko tlumaczy mi translator:-).
Mam prosbe do kogos kto ma A6C7 a wszczególności do Mateusza by wział pstryknąl fotki z ZIELONEGO MENU z podfoledrów ktore ja tu wstawie, może niektóre rzeczy mam ustawione inaczej?
- marekpili
- Forum Audi A6 / A7
- Kontakt:
Szkoda pieniędzy
Panowie gra nie warta świeczki, w marcu 2014 aktualizowałem do najnowszej wersji MMI i bazę map,
niestety pokrycie dróg słabe (autostrady A4 - czynna od 5 m-cy nie ma) wybieranie głosowe po polsku ,, bida'' za to w sześciu innych językach
. Dopiero po lifcie 2014, ale z tymi mapami ,,poraźka''.
ZMIENIŁEM SIM na LTE dziła tylko 2G i 3G.
Za to Street Viev i zdjęcia są OK ,
Zwykła AutoMapa EU niebo lepsza, przynajmiej pokrycie dróg aktualne - nawet autostrady w Rumunii na bieźąco( w Google w/g audi jedziesz w polu) do tego baza POI
zwłaszcza info drogowe - utrudnienia, radary, fotoradary, odcinki pomiaru prędkości.
W marcu 2015 zrobiłem kolejną aktualizację - tylko MMI, pojawiła się w menu głównym ikonka Audi connect.
Gdyby Audi w tym nie gmerało tylko Google np. android było by dużo lepiej.
niestety pokrycie dróg słabe (autostrady A4 - czynna od 5 m-cy nie ma) wybieranie głosowe po polsku ,, bida'' za to w sześciu innych językach

ZMIENIŁEM SIM na LTE dziła tylko 2G i 3G.
Za to Street Viev i zdjęcia są OK ,
Zwykła AutoMapa EU niebo lepsza, przynajmiej pokrycie dróg aktualne - nawet autostrady w Rumunii na bieźąco( w Google w/g audi jedziesz w polu) do tego baza POI

W marcu 2015 zrobiłem kolejną aktualizację - tylko MMI, pojawiła się w menu głównym ikonka Audi connect.
Gdyby Audi w tym nie gmerało tylko Google np. android było by dużo lepiej.
- AudiSS
- Forum Audi A6 / A7
- Imię: Pablo
- Rocznik: 2019
- Moje auto: RS6 C8
- Nadwozie: SUV
- Silnik: V6 3.0 l
- Napęd: Quattro
- Skrzynia: Tiptronic
- Paliwo: Benzyna
- Kontakt:
Najnowsza wersja softu
8R0906961DR
SW 814
bedzie ok po załadowaniu
8R0906961DR
SW 814
bedzie ok po załadowaniu
Kodowanie online ODIS PW technoplanet@wp.pl
- marekpili
- Forum Audi A6 / A7
- Kontakt:
AudiSS pisze:Tak
ale jak masz piracki klucz to będzie problem....
[ Dodano: 2015-04-05, 02:06 ]
wysłałem z tabletu ale poszło coś nie tak ? - więc jeszcze raz:
Jeśli myślisz o mnie, to mam orginał i konto na Audi connect

Korzystam z konta na str. de (niemieckiej) bo jest dużo bogatsza,
choćby opis zamawianego wyposażenia w aucie.
Jak zamawiałem kolor to niestety tylko ze zdjęć, bo w salonie mogłem pooglądać tylko wzór koloru na małej blaszce. A kilka salonów odwiedziłem

Niestety to tylko Polska i nie dziwię się że inni kombinują.