Witam Posiadam MMi low Basic Mam pewien problem , prosze zobaczyć filmik który zrobiłem :
Chodzi mi o to ze nie moge wejsc w menu pojazdu nie mozna nawet sprawdzic wersji oprogramowania. Chciałem wlozyć AMI Cable ale nie mam wejscia w moim CD PLAYER'rze w schowku. Widzialem jak na filmikach ludzie wpinaja kabel i dziala idzie to jakos przerobic? jestem w tym zielony wiec prosiłbym o konkretne namiary kto jest w stanie mi pomoc oczywiscie za oplatą , chyba ze moge zamienic mojego CD playera na zmieniarke na 6 plyt . Moj CD slabo czyta plyty co wypalę jakąs pogra kilka minut wlaczaja sie 1 piosenki a reszta juz niestety sie nie odtwarza i wyskakuje blad " CD uneralble please check disc" i tak w kólko w glowie idzie dostać ze w takim samochodzie nie moge nawet posluchać swoich kawałków CD nie ma funkcji MP3. Dodam ze zmienialem manetke w kierownicy bo nie mialem nawet pelnego FISA ze spalaniem wiec moja wersja jest najbardziej goła jaka widzialem na rynku . Prosze o jakies rozwiazania co moge zrobić zeby słuchać muzyki i sterować nią w mmi. ( nie chce transmitera pod zapalniczke..)
Problem MMI low basic
-
- Forum Audi A6 / A7
Re: Problem MMI low basic
Jedyne co możesz, to dołożyć zmieniarkę MP3, lub wymienić na MMI 2G lub 3G.qbaN pisze:chyba ze moge zamienic mojego CD playera na zmieniarke na 6 plyt .
-
- Forum Audi A6 / A7
-
- Forum Audi A6 / A7