Pytanie odnośnie dobranych gratów i instalatora LPG
Pytanie odnośnie dobranych gratów i instalatora LPG
Witam.Opinie o gazowaniu aut u Nowotczyńskiego w Mławie jest dużo większość jest pozytywnych.Wiem że gazował u niego Zagór i paru innych klubowiczów.Byłem przekonany co do montażu w Mławie.Ale po mailu w którym Nowotczyński napisał mi że zdjęcie kolektora to dopłata 150 zł ale tu cytuje"...... Jeśli chodzi o syf jaki miałby dostać się do kolektora,to proszę się ie martwić,mam pewne sposoby na to,co zademonstruję..."Myślałem że warsztat z taką renomą zdejmuje kolektor nawet w Fabii i jest to z góry założone a tutaj opcja opcja bez zdejmowania trochę mnie zmieszała. Jak sądzicie czy opcja bez zdejmowania jest warta uwagi
Graty na jakich miałaby być instalacja to Stag 300-6 ISA,wtryskiwacze Hana,Barracuda,red.ACR01
Pacjent to C5 2.4 V6
Graty na jakich miałaby być instalacja to Stag 300-6 ISA,wtryskiwacze Hana,Barracuda,red.ACR01
Pacjent to C5 2.4 V6
yhm.
Gość trochę przegina. Dobre sobie 'mam sposoby' ... Wrocław na takich gratach jak ty, tzn. Hana i AC R01 Czerwony - 3800 zł. Wlew pod klapką bez szemrania, kolektor zdejmowany bez pytania (widziałem na własne oczy) jeszcze mi odmę za free gość wyczyścił bo poprosiłem i zaglądnął do sprzęgła...
A 3800 się cenią bo to ALMA i polecany dość mocno gość z forum LPG...
Gość trochę przegina. Dobre sobie 'mam sposoby' ... Wrocław na takich gratach jak ty, tzn. Hana i AC R01 Czerwony - 3800 zł. Wlew pod klapką bez szemrania, kolektor zdejmowany bez pytania (widziałem na własne oczy) jeszcze mi odmę za free gość wyczyścił bo poprosiłem i zaglądnął do sprzęgła...
A 3800 się cenią bo to ALMA i polecany dość mocno gość z forum LPG...
- Mazdomania
- Forum Audi A6 / A7
- Imię: Gosia
- Rocznik: 2001
- Moje auto: S6 C5
- Nadwozie: Avant
- Silnik: 4.2 326KM
- Napęd: Quattro
- Skrzynia: Tiptronic
- Paliwo: Benzyna
Jeszcze zanim swoją zagazowałam, to czytałam na forum LPG (jakiś rok temu), że właśnie P. z Mławy i jeszcze jakiś inny dosyć znany gazownik wiercą "cudownymi wiertłami" bez zdejmowania kolektora. No i ktoś ostatnio pisał, że zakładał u niego gaz do ASN-a w 4.5 godziny, więc wygląda jakby już szedł na ilość 

- Mazdomania
- Forum Audi A6 / A7
Mi znajomy,również instalator powiedział że u niego do auta podchodzi 3-4 chłopa naraz robią jedno auto wszyscy jednocześnie i niby dlatego idzie szybko..Dołoże te 150 zł i chce mieć zdjęty kolektor.Ale moim zdaniem takie rzeczy jak jego zdjęcie czy wlew pod klapką powinny być w standardzie bez pytania o to klienta nie wspominając o dopłacie
Gosiu chyba Nowotczyński i GZW nie kryją się z tym że tak wiercą
Gosiu chyba Nowotczyński i GZW nie kryją się z tym że tak wiercą

- Mazdomania
- Forum Audi A6 / A7
Kamil, o nich mówię
, bo "forum publicum" o tym mówili swego czasu. Natomiast czy jest jakakolwiek gwarancja, że jak dopłacisz to faktycznie go zdejmą
Ja dopiero przy odbieraniu auta zapytałam o wiercenie kolektora
to mi gość powiedział: "Tu jest metalowy kolektor i musieliśmy go ściągnąć, takich na aucie się nie wierci"

Ja dopiero przy odbieraniu auta zapytałam o wiercenie kolektora

-
- Forum Audi A6 / A7
- Imię: Radosław
- Rocznik: 1998
- Moje auto: A6 C5
- Nadwozie: Limuzyna
- Silnik: 2.4 AGA 165KM
- Skrzynia: Manual
- Paliwo: Benzyna+LPG
Z racji ,że sam gazowałem u Pana Jarka i jesteśmy w kontakcie podlinkowałem mu ten temat aby sobie poczytał .
odpowiedź Pana Jarka : "temat z powyższego linku nie dziwi mnie
.Nie zwracam uwagi już na takie komentarze,bo nie ma takiej osoby,która pod każdym względem zadowoliła by wszystkich.Tak,mam teraz dużo pracy i za wlewy,demontaże kolektorów doliczam sobie i uważam,że mam takie prawo.Nie podoba się,są inne warsztaty.Uzgadniam wszystko przed,a nie po montażu,więc to moja sprawa czy za usługę chcę 300zł,czy 600.czy śmierdzi to pychą?Uważam,że nie. "
odpowiedź Pana Jarka : "temat z powyższego linku nie dziwi mnie