Zarówki do oswietlenia Tablicy rejestracyjnej CAN - BUS
-
- Forum Audi A6 / A7
- Imię: Paweł
- Rocznik: 1999
- Moje auto: Allroad C5
- Nadwozie: Avant
- Silnik: 2.5TDI BDH 180KM
- Napęd: Quattro
- Skrzynia: Multitronic
- Paliwo: Diesel
Zarówki do oswietlenia Tablicy rejestracyjnej CAN - BUS
Witam jakis czas temu okolo 2 tygodnie zmienilem oswietlenie na LED w samochodzie wnetrze jak i halogeny i oswietlenie tablicy rejestracyjnej . Niedawno przyszly mrozy i zarówki od tablicy rejestracyjnej zaczeły migac jak stroboskop migaja migaja i nagle wylaczaja sie i nie swiecą wogole . Samochod postoi odblokowuje go pilotem ( Coming & leaving home ) i swiatelka znowu mrugaja . Mam je dwa tygodnie a od wczoraj zaczely mrugać . Wszystko bylo okej co moze być przyczyną zimno ?
-
- Forum Audi A6 / A7
- Imię: Paweł
- Rocznik: 1999
- Moje auto: Allroad C5
- Nadwozie: Avant
- Silnik: 2.5TDI BDH 180KM
- Skrzynia: Multitronic
- Paliwo: Diesel
Rozumiem mozesz podać mi nr tych zarówek ? jakie oznaczenie mają pewnie w internecie dostane rownież . Ale dosyć dawalem za te zarówki byly tańsze są z filtrem jakimś wyglada to jak radiator wiec raczej takie bardzo badziewne nie są , inni kupują tansze i smigaja . Jeszcze spróbuje bardziej zgiąć styki moze to coś da ale watpie
-
- Forum Audi A6 / A7
- Imię: Kamil
- Rocznik: 2006
- Moje auto: A6 C6
- Nadwozie: Limuzyna
- Silnik: 2.8 FSI 220KM
- Skrzynia: Tiptronic
- Paliwo: Benzyna
- Kontakt:
Możliwe że za słabo wyczyszczone. Najlepiej papierek ścierny, ew. jakiś cieniutki śrubokręt i tak jakbyś trochę to rysował te blaszki styki. One mają się świecić jak złoto 
Co do żarówki przeciwmgielnej, potrafi wywalać błąd z powodu słabego styku masy przy wtyczce do lampy. Ja u siebie czyściłem styki, ale to mało dawało na krótko. Ostatecznie kupiłem nową wtyczkę. Można też we wtyczkę wepchnąć zapałkę
tak by wtyk na pinie masy lepiej dociskał wsuwkę w lampie.

Co do żarówki przeciwmgielnej, potrafi wywalać błąd z powodu słabego styku masy przy wtyczce do lampy. Ja u siebie czyściłem styki, ale to mało dawało na krótko. Ostatecznie kupiłem nową wtyczkę. Można też we wtyczkę wepchnąć zapałkę

może jakieś wadliwerafalpe pisze:Świecić to świecą ale z błędem spalonej żarówki.daniel1997 pisze:dziwnerafalpe pisze:No więc panowie, ori lampki od A5 nie pasują do mojego auta![]()
ja mam z a5 i wszystko śmiga jak należy
Czasem też mrugają, zapalają się i gasną ale błąd cały czas jest.

ps. miałem takie z a5 w audi a3 8p i mam w c6

Wczoraj zakupilem do 3.0TDI i dzialają. Obecna cena 75,-/sztuke.kamil666 pisze:numery części to
4H0943021 - lampka led
4H0943022 - lampka led
N10625802 - śrubka mocująca torx, wymieniłem te stare na krzyżakowy które były już zajechane
zobacz sobie w sieci jak to wygląda i na żywo, TO JEST JAKOŚĆ... a nie radiatorek...
A6 C7 2.8FSI Avant Multitronic
Suzuki Sixteen 150
Harley Davidson Dyna Street Bob FXDB'2015, Black Denim
Suzuki Sixteen 150
Harley Davidson Dyna Street Bob FXDB'2015, Black Denim