Witam wszystkich.
Mam taki oto problem zauwazylem ze nie zapalaja mi sie kierunkowskazy podczas zamykania auta (podczas otwierania zapalaja sie) jak sie okazalo nie dziala mi zamek w tylnych lewych drzwiach nie zamyka sie ani z pilota ani z kluczyka nic nawet nie slychc w zamku reszta drzwi dziala prawidlowo. Juz tapicerka zciagnieta jeszcze tylko wygluszenie i bede przy zamku ale nie wiem co dalej robic i czego szukac i gdzie szukac. Moze ktos z kolegow mial cos podobnego u siebie i podpowie co moze byc tego przyczyna. Dopisze ze nie przeswietlalem go jeszcze na vag-u.
Z gory dziekuje za wszystkie podpowiedzi i informacje.
Tylne drzwi
-
- Forum Audi A6 / A7
- Imię: Tomasz
- Moje auto: A6 C5
- Rocznik: 2001
- Nadwozie: Limuzyna
- Silnik: 2.3 133KM
- Napęd: Quattro
- Skrzynia: Manual
- Paliwo: Benzyna
No i panowie u mnie chyba bardziej bedzie skomplikowane podlaczylem zamek pod drugie drzwi i dziala wiec kupilem sterownik drzwi lewych podlaczylem i dalej nie dziala Jakies podpowiedzi gdzie dalej szukac problemu? Bo juz nie mam pomyslu.
[ Dodano: 2015-06-21, 15:11 ]
No i problem wreszcie rozwiazany okazalo sie ze byl kabel przetarty i zasniedzialy w wiazce kabli pod tapicerka w podlodze przy tylnych drzwiach dosztukowalem nowy i zamek dziala.
[ Dodano: 2015-06-21, 15:11 ]
No i problem wreszcie rozwiazany okazalo sie ze byl kabel przetarty i zasniedzialy w wiazce kabli pod tapicerka w podlodze przy tylnych drzwiach dosztukowalem nowy i zamek dziala.