Zgłaszanie błędu CANBUS
-
- Forum Audi A6 / A7
Znaczy chcesz mieć dzienne światła w kolorze niebieskim?marek33A pisze:Panowie chciałem się troszkę dołączyć do tematu tylko ja bym chciał zmienić p21w na "niebieskie światło" czy wiecie jakie trzeba zakupić żarówki żeby normalnie działały? widziałem kilka dni temu audiczke na takich żaróweczkach i wyglądało "bosko"
S-Line
może i gdybym kupił diody p21w białe o zimnej barwie efekt byłby podobny choć zdjęcia zamieszczone przez 'daniel1997' nie potwierdzają tego, to nie jest ten kolor, kiedyś do poprzedniego auta kupiłem żarówki H7 "blue light" i to było to coś podobne do xenon, ta audiczka, którą widziałem właśnie miała taki kolor światełka a z dowodem trudno, czego się nie robi dla wyglądu auta
marek
Ja mam ksenony w kolorze biało zimny oryginał i mi w zupełności wystarczy, widzialność jest szeroka także jest OK jedynie zmienić na ten sam kolor w dziennych, postojowych i halogenach choć tutaj H7 mają właśnie błękitny kolor.
[ Dodano: 2015-03-14, 15:25 ]
W końcu wymieniłem oba żarówki LED postojówki i święcą bardzo ładnie
Trochę pracy przy tym było i z lewej i z prawej strony nie łatwo było się dostać do żarówek natomiast wkrótce wymienię dzienne na LED.
[ Dodano: 2015-03-14, 15:25 ]
W końcu wymieniłem oba żarówki LED postojówki i święcą bardzo ładnie
Trochę pracy przy tym było i z lewej i z prawej strony nie łatwo było się dostać do żarówek natomiast wkrótce wymienię dzienne na LED.
S-Line