Przedstawiam wam mój nowy nabytek jakim jest Czarna Niunia A6 Avant z 1998r w silniku 2.5 TDI V6 przebieg udokumentowany 408 000km, nowa turbina, wtryski, filtry, pompa. jeździ na Castrolu Full Synthetic na wszystko posiadam fakturki, poprzedni właściciel miał ją 6 lat i nigdy go nie zawiodła a jak coś się działo to było natychmiast naprawiane, oleje filtry wszystko było wymieniane na czas:) zanim kupiłem to cudeńko pojechałem na konsultacje z moim mechanikiem odnośnie mającego nie najlepszą opinie silnika 2.5 TDI.... Po konsulatcji nie miałem najmniejszych wątpliwości, powiedziałem muszę Ją mieć :D Mechanik powiedział mi tak: Usiądziesz w AUDI to z niego nie wysiądziesz:) a Silnik jak każdy inny, będziesz dbał, wymieniał olej, filtry na czas to niczym złym cię nie zaskoczy a mit o wycierających się wałkach rozrządu jest śmieszny... i tak oto stałem się właścicielem tej gabloty

Wyposażenie:
ABS
ASR
Centralny zamek
Skórzana Tapicerka CZARNA ( Chętnie zamienię na bananową jeśli ktoś by miał takową i chciał się zamienić

Kierownica trójramienna S-Line
Podgrzewane fotele przednie
el. regulacja foteli góra dół i pompowanie lędźwi
4x el. szyby
el. lusterka
climatronic
relingi dachowe
Felgi 18''
Skrzynia Manualna 6-biegowa
Listwy Aluminiowe na progach
A teraz coś mniej kolorowego

Usterki:
Ułamana Wycieraczka tylnej szyby ( NAPRAWIONE )
Brzydkie Żółte i matowe reflektory ( NAPRAWIONE )
Nie Działające uchwyty na napoje ( NAPRAWIONE)
Pęknięta Przednia Szyba ( NAPRAWIONE)
Ułamana Antena od radia na dachu ( DO NAPRAWY )
Brak Podswietlenia Tablicy Rejestracyjnej ( NAPRAWIONE )
Rozdarta skóra na fotelu kierowcy ( NAPRAWIONE )
Gałka Zmiany Biegów do obszycia skóra ( NAPRAWIONE )
Troszkę tego jest ale nie ma ideału

Przedstawiam zdjęcia

Proszę oceńcie Ją i powiedzcie co można by w niej zmienić, ulepszyć żeby była idealna

Pozdrawiam SeBa
![:] :]](https://a6klub.pl/images/smilies/kwadr.gif)