Witam.
Nie moge otworzyc guzikiem elektrycznie ryglowanego schowka w desce rozdzielczej. Czuje,pod palcem,ze guzik ma odpowiedni skok jednaże zero reakcji po jego nacisnieciu. Proszę o wskazówki jak dobrac sie do tego schowka. Mam tam wazne dokumenty,które na dziś mi sa bardzo potrzebne.
Który bezpiecznik odpowiada za sterowanie zamkiem schowka,gdzie jest umiejscowiony?
Jak sprawdzić czy guzik jest sprawny?
Czy istnieje mozliwośc mechanicznego,awaryjnego otwierania tego schowka? (Tak jak w przypadku klapki od wlewu paliwa)
Proszę o szybką pomoc.
Problem rozwiazany!!!
Zamkniecie bagaznika kluczykiem zamyka automatycznie schowek. Takie niefunkcjonalne,uciazliwe rozwiazanie zastosowano. Ciekawe ile czasu nad tym udogodnieniem mysleli tworząc model C6.
[A6 C6] Zablokowany schowek
- progressowy
- Forum Audi A6 / A7
[A6 C6] Zablokowany schowek
Było c5 i c6 z motorami 2.4.
Jest O1 1,9tdi
Jest O1 1,9tdi
Witam, u mnie rowniez jest problem z otwarciem schowka. Po wcisnieciu przycisku slychac rygiel ale schowek sie nie otwiera. Raz mi sie udalo otworzyc schowek po kilkukrotnym naciskaniu przycisku, ale bylo to podczas jazdy wiec go zamknalem. wW domu juz mi sie tego nie udalo
Nie wiem jak wczesniej zachowywal sie schowek poniewaz jestem szczesliwym posiadaczem aui od kilku dni, wczasniej mialem c5 i schowek byl normalny. Czy moze to miec jakis wplyw na to ze panuja niskie temp?

witam aby otworzyc schowek nalezy otworzyc drzwi, sciagnac osłone bezpieczników po stronie schowka znajduje tam sie okrągła dziura ja uzyłem srubokreta krzyzakowego popchac i schowek opadnie w audi a6 c6 nie wiem jak w innych modelach
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.