Jeszcze jedno pytanie kiedy na vagu włączę test obrotomierza to działa ale podczas jazdy nie działa czy może być ślimak zepsuty czy może coś w środku obrotomierza pierdyknęło
Komputer Pokładowy
Komputer Pokładowy
Witam , mam taki problem z moim audi a6 c5 2001 1.9tdi 115km , komputer pokładowy pokazuje mi ze przy 22l można przejechać 540 km. ale to nie prawda bo zaledwie 270 i tu jest moje pytanie czy coś jest z moim komputerem czy może coś się zepsuło w nim i czy można go jakoś ustawić żeby pokazywał normalnie . Może da się vagiem albo jakieś ukryte menu jest .
Jeszcze jedno pytanie kiedy na vagu włączę test obrotomierza to działa ale podczas jazdy nie działa czy może być ślimak zepsuty czy może coś w środku obrotomierza pierdyknęło
- bendzji
- Forum Audi A6 / A7

- Imię: Michał
- Rocznik: 2018
- Moje auto: Inne
- Nadwozie: Inne
- Napęd: Brak
- Skrzynia: Automat
- Paliwo: Diesel
skoro w teście zegarów jest ok to znaczy że silniczek wskazówki sprawny , czy w blokach pomiarowych licznika jest wartość obrotów jakaś czy pokazuje 0?
Skoro pokazuje źle spalanie stawiałbym na problemy z komunikacją między ecu a licznikiem - podaj zawartość bloku pomiarowego 125 w liczniku i silniku
Skoro pokazuje źle spalanie stawiałbym na problemy z komunikacją między ecu a licznikiem - podaj zawartość bloku pomiarowego 125 w liczniku i silniku