samopoziomowanie xenon
samopoziomowanie xenon
Witam chce zamontowac u siebie xenony spryskiwacze juz zamowione orginalne w aucie mam hidy poniewaz mam lampy z ledami i jeszcze samopoziomowanie co myslicie o takim zestawie http://hidretrofit.pl/sklep/zestaw-samo ... flektorow/ montowal ktos jakies opinie ?
- kanar2306
- Forum Audi A6 / A7
- Imię: Marek
- Rocznik: 2013
- Moje auto: A6 C7
- Nadwozie: Avant
- Silnik: 3.0 TDI 313KM
- Napęd: Quattro
- Skrzynia: Tiptronic
- Paliwo: Diesel
Ja osobiście bym nie był za tym zestawem.Oryginalnie są dwa czujniki,jeden z przodu i jeden z tyłu i wtedy działa to jak należy. W tym zestawie jest tylko jeden czujnik i jak pojedziesz z górki lub pod górkę to już będzie problem bo np. jadąc pod górkę niezaładowanym autem czujnik wykryje jakby auto było załadowane i światła zejdą Ci w dół...
Za te pieniądze spokojnie kupisz używane czujniki+sterownik i masz oryginał...Też tak niedawno zrobiłem i jestem zadowolony...
Za te pieniądze spokojnie kupisz używane czujniki+sterownik i masz oryginał...Też tak niedawno zrobiłem i jestem zadowolony...
-
- Forum Audi A6 / A7
- Imię: Krzysiek
- Rocznik: 2005
- Moje auto: A6 C6
- Silnik: 2.7TDI 180KM
- Napęd: FWD
- Skrzynia: Manual
Jaro1234, viewtopic.php?t=24843
- kanar2306
- Forum Audi A6 / A7
- Imię: Marek
- Rocznik: 2013
- Moje auto: A6 C7
- Silnik: 3.0 TDI 313KM
- Napęd: Quattro
- Skrzynia: Tiptronic
Ja sobie troche tym pomogłem http://a4-klub.pl/index.php?/topic/2226 ... amicznego/
Jest to do A4 ale może się przydać.Trochę inne mocowania czujników ale to znajdziesz na necie bez problemu. Mi to zajeło jakieś 4 godziny w dorabianiem mocowań czujników. Ale czujniki też możesz kupić razem z mocowaniami. Tylko uważaj na tylne mocowanie bo do 4x4 są inne...
Jest to do A4 ale może się przydać.Trochę inne mocowania czujników ale to znajdziesz na necie bez problemu. Mi to zajeło jakieś 4 godziny w dorabianiem mocowań czujników. Ale czujniki też możesz kupić razem z mocowaniami. Tylko uważaj na tylne mocowanie bo do 4x4 są inne...