[ Dodano: 2014-12-11, 00:24 ]
Zamontowane chromowane ramki licznika - 30 minut roboty a efekt rewelacyjny
Prostokąt na FIS'a też mam ale sobie darowałem, bo jak przyłożyłem to zaczęło zalatywać wiadomo czym
Pozdr.
Ostatnio zmieniony 04 cze 2016, 01:08 przez barman_pl, łącznie zmieniany 1 raz.
Fura kox. Świetnie się prezentuje ale tylko dla tego że właściciel o nią dba jak należy. Bardzo mi się podobają twoje zegary tzn. w szczególności motyw z białymi wskazówkami. Wygląda to rasowo. Ja to myślałem nad wymianą wskazówek np. z RS6 polift lub S6 polift ale zabieg dość delikatny i boje sie żeby czegoś nie popsuć. Ogólnie gratuluje fury i życzę bezawaryjności.
Adriano007 pisze:Ja to myślałem nad wymianą wskazówek np. z RS6 polift lub S6 polift ale zabieg dość delikatny i boje sie żeby czegoś nie popsuć.
Kup licznik na allegro od "S" za 80zł i poćwicz wymianę wskazówek ... Myślę, że zdjęcie wskazówek i założenie drugich nie będzie jakimś wielkim problemem
A ja cyknąłem kilka fotek więc sobie wrzucę... a co
Deczko wyfotoszopowane, no ale taka surówka jakaś mdła była
Ostatnio zmieniony 04 cze 2016, 01:12 przez barman_pl, łącznie zmieniany 2 razy.
Jako że nie lubię wielkich białych naklejek, a innych dostępnych niestety nie ma ...
Zmotałem sobie więc po swojemu delikatną naklejeczkę na szybę naklejaną od wewnątrz