daniel1997 pisze:wpadnie eibach tylko na miejscu niema są na magazynach w DE
W moim przypadku jest dokładnie tak samo Na miejscu brak, a tylko możliwość zamówienia z magazynu w DE Choć miałam trochę szczęścia, bo gdy zamiawiałam to był ostatni dostępny komplet z naciskiem 1350kg na przód
Ja nie będę montować Jedynie regulować po montażu prawdopodobnie. Choć jest zima, więc będzie wersja "koza", ale foto zrobię W między czasie czekam jeszcze na pozostałe "fanty", które do piatku mam nadzieję, że dojdą
Gwint juz zamontowany ale, żeby nie było zbyt kolorowo to niestety górne wahacze tez trzeba było wymienić na szczęście udało się oryginały od reki dostać na równo przód i tył ustawiony i siadło to tak:
Wiem, wiem koza straszna (po zmontowaniu śmieli się, ze Q7 wyszło ), a jest ustawione na ¾ wysokości . Miało tak zostać, ale po szybszej przejażdżce „olrołd” nie jest zbyt bezpieczny i przód trochę opuszczę - miedzy kołem (17”), a błotnikiem: tył siadł na trzy palce, a przód wyje i wchodzi w poprzek cała ręka . Na wiosnę z 20” pójdzie całość ostro w dół
Blenda też już zmontowana na gotowo I teraz tak moja dupeczka wygląda:
Immo pisze:
Chyba złe zdjęcie wstawiłaś, bo na foto widać tylko samochód
Sorry za suchara, ale sama się wystawiłaś
A co do auta - to o ile nie podobają mnie się zbytnio blendy zza oceanu, to u Ciebie cały czarny tył z tą blendą wygląda ekstra
Dobre, dobre
Tył jest teraz dokładnie taki jaki chciałam
daniel1997 pisze:Gosia super dawaj czarnule na glebę
Dzięki W sobotę spróbuje opuścić kozę trochę w dół, co by ładniej wyglądała, choć teraz jest na tyle wysoka, ze jeszcze ani razu o nic spodem nie zaczepiłam nawet jadąc po „wertepach”
Pisi pisze:Mazdomania, rejestracje jeszcze zrób na czarno będzie komplet
Szyderca
barman_pl pisze:Wysokość zawiechy o której marzę - nie trzeba się bać polnych dróg