[A6 2.5 TDI 98r problem biegiem R tip]
[A6 2.5 TDI 98r problem biegiem R tip]
witam wszystkich. mam problem z R rano po odpaleniu nie chce jechać jak dam D a potem R pare razy to załapie ale nie za dobrze obroty wskakują a auto nie nabiera takiej prędkości . na D wszystko jest w porządku . za jakiekolwiek porady z góry dziękuję.
No ja tak miałem w chryslerze wrzucałem rano bieg, obojętnie jaki i auto stało w miejscu dopiero po chwili ruszało - tak jak by nie było ciśnienia w skrzyni. Po 3 dniach od tego stanu skrzynia się rozleciała w mak (jadąc 120km/h tempomatem na autostradzie) - okazało się że sprzedawca auta zalał ją jakimś syfem...
Polecam Ci nie zwlekać z tym i podjechać do fachowca od skrzyń automatycznych, niech to zbada.
Polecam Ci nie zwlekać z tym i podjechać do fachowca od skrzyń automatycznych, niech to zbada.
www.shade.arrakis.pl - galeria moich wozideł 
Idąc do przodu, patrz, czy zostawiasz ślady,
po których mógłbyś wrócić.

- Tdi B4 117Ps
- Forum Audi A6 / A7
witam
właśnie odebrałem auto od mechanika
stało 7 dni.
poszła jakaś obudowa D.G ,a przy okazji wszystko zdiagnozowali i parę rzeczy doszło:
kpl uszczelek,filtr,kpl przekładek ,tarcze cierne,olej,reg sprzęgła , i koszty robocizny
ale autko chodzi super.a i jeszcze przeczyścili przepływke i wymienili jakiś czujnik ciśnienia dolotowego?czy coś takiego (aż nabrało mocki)wcześniej trochę był mułek .
pozdrawiam
właśnie odebrałem auto od mechanika

poszła jakaś obudowa D.G ,a przy okazji wszystko zdiagnozowali i parę rzeczy doszło:
kpl uszczelek,filtr,kpl przekładek ,tarcze cierne,olej,reg sprzęgła , i koszty robocizny

ale autko chodzi super.a i jeszcze przeczyścili przepływke i wymienili jakiś czujnik ciśnienia dolotowego?czy coś takiego (aż nabrało mocki)wcześniej trochę był mułek .
pozdrawiam
a gdzie to
[a6 c5] a gzie to naprawiałes jezeli moge wiedziec 

No to się okaże po czasie ;-Dpawcio pisze:(dobrzy fachowcy)
Można wiedzieć jaki był tego koszt całkowity ?
www.shade.arrakis.pl - galeria moich wozideł