500zł
[ Dodano: 2015-02-03, 21:29 ]
dlatego prosiłem na forum o pomoc czy ktoś by mi w warszawie i okolicach pomógł ja się wogóle nie znam nie wiem co znaczy fis co znaczy vod nic nie wiem dlatego szukałem znającego się kto to zrobi. cóż zapłacę i już a z robotą to nie wiem ile wyjdzie bo podobno trzeba imobilaizer przekodować licznik też bo nie wiem ale ten co kupiłem był od silnika 2.5 ale numery ma takie same co ja
[ Dodano: 2015-02-03, 21:33 ]
mam jeszcze jeden problem i też nie wiem jak sobie z tym poradzić a mianowicie od zakupu tego audi mam już trzecią parę lamp i wszystkie mi drgają na wolnych obrotach. a to wkurza jak się stoi w korku lub na światłach czeka za kimś
licznik pomoc w warszawie
-
- Forum Audi A6 / A7
-
- Forum Audi A6 / A7
No mówię, ja mogę bez problemu Ci ten drugi licznik dokodować do auta, zmienić przebieg itd. Przy okazji możemy zrobić odczyt i kasowanie błędów z całego samochodu. Kwestia jedynie, abyś miał laptop z dobrą baterią, bo w moim jest już niemal totalnie padnięta.
Tak myślę sobie, że jakbyś dużo nie chciał kasy to bym odkupił od Ciebie ten uszkodzony licznik skoro miałby trafić do kosza, albo na półkę. Spróbowałbym coś z nim zdziałać.
Jak się zdecydujesz to daj znać na PW, mogę na prawdę bezinteresownie pomóc koledze z forum
Tak myślę sobie, że jakbyś dużo nie chciał kasy to bym odkupił od Ciebie ten uszkodzony licznik skoro miałby trafić do kosza, albo na półkę. Spróbowałbym coś z nim zdziałać.
Jak się zdecydujesz to daj znać na PW, mogę na prawdę bezinteresownie pomóc koledze z forum

-
- Forum Audi A6 / A7
Sprawdź swoją skrzynkę PW, ja żadnych wiadomości od Ciebie nie dostałem.
Zerknę też na światła, ale skoro mówisz, że masz kilka kompletów lamp to najpewniej któraś poduszka pod silnikiem nie tłumi dobrze i przenosi drgania na nadwozie.
Zerknę też na światła, ale skoro mówisz, że masz kilka kompletów lamp to najpewniej któraś poduszka pod silnikiem nie tłumi dobrze i przenosi drgania na nadwozie.
Zdejmuję CP, Warszawa i okolice. Reszta świata możliwa zdalnie, bez wyciągania i wysyłki sterowników. Kontakt priv.
-
- Forum Audi A6 / A7
Jack nie wiem o co chodzi wszystkie wiadomości zapisują się jako do wysłania a nie wysłane. mój email dzidzius503@wp.pl