Ważne, że Audi pozostało na forum
 Ważne, że Audi pozostało na forum 
 Powymieniałem trochę rzeczy (sondę lambda, czujnik samo poziomowania, rolkę prowadzącą, łożysko pp, dywaniki na tył ori oraz gumowe na zimę, wyciąłem jednego kata, bo jeden był zapchany a drugiego nie było w ogolę) . Kupiłem koła zimowe 18'' rs6 . Na lato chcę zarzucić inny felunek oraz zjechać troszkę w dół. Czeka mnie jeszcze trochę inwestycji jak zrobienie wycieku płynu chłodzącego oraz znaleźć przyczynę dlaczego nie jedzie katalogowo
 Powymieniałem trochę rzeczy (sondę lambda, czujnik samo poziomowania, rolkę prowadzącą, łożysko pp, dywaniki na tył ori oraz gumowe na zimę, wyciąłem jednego kata, bo jeden był zapchany a drugiego nie było w ogolę) . Kupiłem koła zimowe 18'' rs6 . Na lato chcę zarzucić inny felunek oraz zjechać troszkę w dół. Czeka mnie jeszcze trochę inwestycji jak zrobienie wycieku płynu chłodzącego oraz znaleźć przyczynę dlaczego nie jedzie katalogowo  
  Po woskach dostała parę strzałów od mojego kolegi
 Po woskach dostała parę strzałów od mojego kolegi  

W zimę jej tak nie myje, ale w lato nie miałem z tym problemu. Mam kawałek podwórka przed domem, dostęp do wody i jeszcze działającego karchera z aktywną pianą . Więc mycie to 10minut . A nie lubię brudnego samochodu, więc jak tylko nie będę pracował po 20h dziennie to raczej nawyk mi się nie zmieniKamilson100 pisze:Śliczna
Z tym myciem to zobaczymy za kilka miesięcy.. na początku to każdy szoruje
Ogólnie super i fajne fotki