To ma byc coś pomiędzy,czyli moje jakieś zarysy tego co chciałbym a reszta bedzie wizją lakiernikagumiś77 pisze:Jestem ciekawy tego malowania które będzie,standard czy jakiś indywidual?LwG.
Kawasaki ZZR1100/ZX11 Ninja
-
TadzioNorek
- Forum Audi A6 / A7

-
TadzioNorek
- Forum Audi A6 / A7

-
TadzioNorek
- Forum Audi A6 / A7

-
TadzioNorek
- Forum Audi A6 / A7

-
TadzioNorek
- Forum Audi A6 / A7

-
TadzioNorek
- Forum Audi A6 / A7

a więc:
foty ramy w podkładzie i na gotowo w srebrnym półmacie
![Obrazek]()
![Obrazek]()
![Obrazek]()
![Obrazek]()
![Obrazek]()
![Obrazek]()
co do kosztów to sytuacja jest rozwojowa...zainwestowałem w dużo ładniejszą lampę przednią,oczywiscie oryginalną używkę w super stanie
do tego udało mi się kupic oryginalne przednie kierunki,potrzebowałem jeden ale musiałem kupic komplet
kierunek był zamiennikiem,poprzedni własciciel wjechał w krzaki uszkadzając kierunek i lusterko
niestety,zamiennik wołał o pomstę do nieba
no i doszedł w pięknym stanie oryginalny tylny amortyzator,bo mój był dosyc mocno skorodowany
koszty niemałe,ale radosc wielka
ogólnie cena to kwestia indywidualna i nie rozmawiamy o kwocie tysiąca czy dwóch tysięcy zł
materiał do wymalowania motocykla po znizkach wyszedł 1.3 tys
nie ma nic w nadmiarze,jak wyjdzie skucha to lakiernik jedzie po swoich kosztach
![Obrazek]()
foty ramy w podkładzie i na gotowo w srebrnym półmacie

co do kosztów to sytuacja jest rozwojowa...zainwestowałem w dużo ładniejszą lampę przednią,oczywiscie oryginalną używkę w super stanie

-
TadzioNorek
- Forum Audi A6 / A7

robiąc coś pod siebie,dla siebie nigdy nie ma pewnosci na zwrot nakładów w przypadku sprzedaży
ludzie patrzą na rocznik,a nie słuchają co tam masz wymienione albo jaką kasę włozyłeś
dlatego nie myśle o sprzedaży,robię pod siebie na ile starczy funduszy
na tą chwilę moto stoi prawie całe złożone,lekko jesteśmy przystopowani przez oczekiwanie na uszczelniacze świec zapłonowych
przez ten czas zrobiona inspekcja zaworów i gaźników,przyszły tydzień to czas malowania owiewek i zbiornika
![Obrazek]()
![Obrazek]()
![Obrazek]()

-
0x4B25A
-
TadzioNorek
- Forum Audi A6 / A7

lagi zostają w czerni,koła moze pójdą do lakierowania na następną zimę bo na tą chwile nie ma tragedii
no i fundusze już napięte
ogólnie na ten tydzien zaplanowane jest malowanie,jak dojdą uszczelniacze to zamknie się silnik ,wstawi gaziory,synchro
przyszły tydzień to już ubieranie plastyków i zbiornika,ostatnie testy,przegląd
finisz już blisko