Kupiłem od goscia ktorego dane podaje wyzej Kabel 10.64 PL w polskiej wersji i wszystko bylo ok kabel wysypywal mi sie co jakis czas mimo ze nie wlanczalem neta . Odsylalem go z Angli do goscia u ktorego kupiłem i za opłata 50zl po okresie gwaracji wgrywal ponownie soft. Ktoregos pieknego dnia w lipcu wyslalem ponownie i poprosilem zeby tym razem odeslal mi go na Poski adres ( Zeby nie ponosił wiekszych kosztow wysyłki) poniewaz w sierpniu lecialem do Polski na urlop. Urlop sie skonczyl i kabel nie przyszedl wiec po powrocie do Anglii napisalem do niego zeby on odeslal mi go tak jak to robil wczesniej na Angielski adres a on odpisal ze wyslal go na polski adres. Rodzina sprawdzila ze na podanym adresie bylo avizo lecz nikt przesylki nie odebral i wrocila do nadawcy. Przez kilka kolejnych miesiecy od sierpnia do dnia dzisiejszego probowalem kontaktowac sie z gosciem dziesiatki razy przez dwa adresy emaile telefonicznie i smsy. Odebral dwa razy jak uslyszal ze dzwonie upomniec sie o swoj kabel to sie rozlaczyl.Nie odpowiada przez kilka miesiecy i lekcewazy jakiekolwiek proby kontaktu:
Mateusz Radoszek
ul.Nadwodnia 44a/6
34-400 Nowy Targ
mrado@safe-mail.net
lub mrado@onet.pl
Tel:512 355 899 lub 888 304 465
Niestety nie pamietam nazwy uzytkownika z tego forum!!! Jak by ktos znal to prosze o kontakt lub dopisac. ODRADZAM WSZYSTKIM JESLI NIE CHCECIE STRACIC KASY! Ja stracilem kabel VCDS 10.64Pl za ktorego zaplacilem jemu 500zl + 50zl kwota za ponowne wgranie softu do kabla.
Oszust z Forum Mateusz Radoszek Nowy Targ Tel:512355899
-
-Gość-
niestety ale taka jest prawda tyle dalem na ten kabelek okolo 2 lat temu a w lipcu wyslalem ponownie do wgrania softu i do tej pory nie wrocil. mimo prozb i gruzb policja ale przesialem swistek z poczty gdy wyslalem za poreczeniem odbioru i dlatego nie moglem nic wiecej zrobic! Dlatego tez moja rada dla innych by uwazali na tego goscia bo mi mimo tego ze pare razy wczesniej odsylal to wkoncu nie odeslal i kontakt ma w dupie poprostu ......
- Audi A6 Warsztat
- Forum Audi A6 / A7

- Imię: Zbigniew
- Rocznik: 2008
- Moje auto: A6 C6
- Nadwozie: Avant
- Silnik: 2.0TDI CAHB 163KM
- Napęd: Quattro
- Skrzynia: Tiptronic
- Paliwo: Diesel
- Kontakt:
lolo1981,
Niestety... Tak w większości kończą się transakcje z użytkownikami, z dorobkiem 0 postów i zaledwie pięcioma wizytami na Forum.
Pod tym adresem jest zarejestrowany użytkownik mradoo Ostatnia jego wizyta na Forum to 2013-04-06 profile.php?mode=viewprofile&u=42860&si ... 4f2945a284lolo1981 pisze:mrado@safe-mail.net
A z kolei pod tym email jest użytkownik mrado, jego ostatnia wizyta była 2012-03-19. profile.php?mode=viewprofile&u=26640&si ... 4f2945a284lolo1981 pisze:mrado@onet.pl
Niestety... Tak w większości kończą się transakcje z użytkownikami, z dorobkiem 0 postów i zaledwie pięcioma wizytami na Forum.
Warsztat, naprawy Audi A6.
-
-Gość-
- Audi A6 Warsztat
- Forum Audi A6 / A7

- Imię: Zbigniew
- Rocznik: 2008
- Silnik: 2.0TDI CAHB 163KM
- Skrzynia: Tiptronic
- Kontakt:
Też mam taką nadzieję.lolo1981 pisze:Dzieki kolego SZALONY za informacje. Mam nadzieje ze juz nie uda sie jemu oszukac kogokolwiek a po tym poscie widze ze juz ponad 150 osob widzialo jego dane wiec napewno ludzie beda uwazac na niego , bynajmniej na tym forum jak by zechcial tu powrocic!
Pozdrawiam.
Warsztat, naprawy Audi A6.
-
rafal_m
- Forum Audi A6 / A7

- Imię: Robert
- Rocznik: 2005
- Silnik: 2.8 FSI 220KM
- Skrzynia: S-tronic
- Kontakt:
Jaki z tego wszystkiego jest morał ? Kupować oryginały. One działają bez problemów.
Postawcie sie na miejscu sprzedającego; sprzedaliście cis z zyskiem 200 zł a pózniej na dwie przesyłki idzie cały wasz zysk... Wysyłasz paczkę i ona wraca w końcu sie wkurzasz.
Miałem kiedyś klona 704 bodajże, uzywałem go krótko bo chwile pózniej kupilem ori ( w klonie 3 razy przełamał sie kabel ) które nam po dzis dzień tj 5 rok, przez ostatnie 3 lata zrobiłem nim masę diagnoz.
Postawcie sie na miejscu sprzedającego; sprzedaliście cis z zyskiem 200 zł a pózniej na dwie przesyłki idzie cały wasz zysk... Wysyłasz paczkę i ona wraca w końcu sie wkurzasz.
Miałem kiedyś klona 704 bodajże, uzywałem go krótko bo chwile pózniej kupilem ori ( w klonie 3 razy przełamał sie kabel ) które nam po dzis dzień tj 5 rok, przez ostatnie 3 lata zrobiłem nim masę diagnoz.