Sklep Ipart
Tarcze, hamulce
Sklep Bestdrive
Sklep

[Audi A6 C5] Maty grzewcze w fotelach

Wnętrze
Awatar użytkownika
1496
Forum Audi A6 / A7
Forum Audi A6 / A7

Post autor: 1496 » 23 sty 2015, 18:46

Słyszałem że po takim zabiegu skóra na fotelach nie leży już tak ładnie, to prawda? Mam oryginalne skórzane fotele, niestety bez funkcji grzania i zimą dopóki auto się nie rozgrzeje nie jest przyjemnie ;)
Dobrym wyjściem byłaby zmiana foteli na takie z opcją grzania - mniej rzezania, jednak w przypadku mojego nietypowego brązowego wnętrza ta opcja odpada.
Obiło mi się również o uszy że A6 w skórach bez grzanych stołków to rzadki przypadek i wszystkie fotele ze skórzaną tapicerką wyposażone są fabrycznie w maty. Niestety nie mogę tego sprawdzić bo auto aktualnie jest na wymianie rozrządu. Spotkał się ktoś z was z czymś takim?

Awatar użytkownika
Audi A6 Warsztat
Forum Audi A6 / A7
Forum Audi A6 / A7
Imię: Zbigniew
Rocznik: 2008
Moje auto: A6 C6
Nadwozie: Avant
Silnik: 2.0TDI CAHB 163KM
Napęd: Quattro
Skrzynia: Tiptronic
Paliwo: Diesel
Kontakt:

Post autor: Audi A6 Warsztat » 23 sty 2015, 19:08

1496, wszystko zależy jak do roboty przyłoży się tapicer. A nie zawsze skóry były podgrzewane, u mnie zestaw recaro, i tył też nie ma podgrzewania <luzik> Ale co tam, ja tam nie siedzę ;)
Warsztat, naprawy Audi A6.

Awatar użytkownika
blackstr8
Forum Audi A6 / A7
Forum Audi A6 / A7

Post autor: blackstr8 » 03 lut 2015, 20:23

witam..dołączę się do pytania,mam pol skore w swoim(fotele nie kubełkowe) i mata fabryczna raz nie grzeje wcale a raz tak ze można dachem wyskoczyć ;) ..jaki jest mniej więcej koszt wymiany?dwa jeśli samemu by się za to zabrać to boczne poduchy w kosmos nie wystrzela ? <lol>
Nigdy nie wymuszaj pierwszeństwa, ani nie zajeżdżaj drogi starszemu samochodowi. Tamten gość prawdopodobnie nie ma nic do stracenia.

ODPOWIEDZ

Wróć do „A6 C5 (1997-2005)”

opony samochodowe opony samochodowe hamulce
części samochodowe ucando.pl
części samochodowe iparts.pl części samochodowe motostacja