Czyżby kolejny sprzedawca darmowych samochodów? Co raz ładniej piszą po polsku

http://moto.gratka.pl/tresc/audi-a6-iii ... 30563.html
Witam,
Ciesze sie, ze jestes zainteresowany moim Audi A6 III, samochód jest bezwypadkowy i jest w idealnym stanie wewnatrz i na zewnatrz. Nigdy w nim nie palilem i chce go sprzedac powaznej osobie. Moja cena wywolawcza wynosi 35 000PLN. Jest to swietna okazja, poniewaz za ta cene nie znajdziesz nic podobnego. Jestem pierwszym wlascicielem samochodu, który jest w bardzo dobrym stanie - brak problemów technicznych, rdzy lub zadrapan. Samochód posiada pelna ksiazeczke serwisowa. Posiada ubezpieczenia AC + OC oraz przeglad techniczny wazny do 2015 roku wlaczone. Wraz z moje zona potrzebowalismy samochodu podczas naszej pracy kontraktowej w Polsce, dlatego go kupilem. Musze go teraz sprzedac, poniewaz wrócilismy do Szkocji, naszego stalego miejsca zamieszkania, a trudno prowadzi sie tutaj samochód z kierownica po lewej stronie. Miesiac temu sprzedalismy nasz dom w Polsce, a teraz staramy sie znalezc kogos, kto bylby zainteresowany kupnego tego samochodu. Zdecydowalismy, ze nadszedl czas na zmiany w naszym zyciu i kupilismy male gospodarstwo tutaj w Melrose. Kochamy to, co robimy teraz i pochlania to caly nasz czas. Samochód jest w Polsce w bezpiecznym garazu, jestem jedyna osoba, która ma do niego dostep. Jesli jestes powaznym nabywca, moge przyjecie do Polsce, aby pokazac
Z powazaniem,
Kessing & Amanda Reinhard