Sklep Ipart
Tarcze, hamulce
Sklep Bestdrive
Sklep

[Inne] Kolejny cwaniaczek z UK

ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
poised
Forum Audi A6 / A7
Forum Audi A6 / A7

[Inne] Kolejny cwaniaczek z UK

Post autor: poised » 22 sty 2015, 17:31

Hej

Czyżby kolejny sprzedawca darmowych samochodów? Co raz ładniej piszą po polsku :)

http://moto.gratka.pl/tresc/audi-a6-iii ... 30563.html
Witam,

Ciesze sie, ze jestes zainteresowany moim Audi A6 III, samochód jest bezwypadkowy i jest w idealnym stanie wewnatrz i na zewnatrz. Nigdy w nim nie palilem i chce go sprzedac powaznej osobie. Moja cena wywolawcza wynosi 35 000PLN. Jest to swietna okazja, poniewaz za ta cene nie znajdziesz nic podobnego. Jestem pierwszym wlascicielem samochodu, który jest w bardzo dobrym stanie - brak problemów technicznych, rdzy lub zadrapan. Samochód posiada pelna ksiazeczke serwisowa. Posiada ubezpieczenia AC + OC oraz przeglad techniczny wazny do 2015 roku wlaczone. Wraz z moje zona potrzebowalismy samochodu podczas naszej pracy kontraktowej w Polsce, dlatego go kupilem. Musze go teraz sprzedac, poniewaz wrócilismy do Szkocji, naszego stalego miejsca zamieszkania, a trudno prowadzi sie tutaj samochód z kierownica po lewej stronie. Miesiac temu sprzedalismy nasz dom w Polsce, a teraz staramy sie znalezc kogos, kto bylby zainteresowany kupnego tego samochodu. Zdecydowalismy, ze nadszedl czas na zmiany w naszym zyciu i kupilismy male gospodarstwo tutaj w Melrose. Kochamy to, co robimy teraz i pochlania to caly nasz czas. Samochód jest w Polsce w bezpiecznym garazu, jestem jedyna osoba, która ma do niego dostep. Jesli jestes powaznym nabywca, moge przyjecie do Polsce, aby pokazac

Z powazaniem,
Kessing & Amanda Reinhard

Awatar użytkownika
Audi A6 Warsztat
Forum Audi A6 / A7
Forum Audi A6 / A7
Imię: Zbigniew
Rocznik: 2008
Moje auto: A6 C6
Nadwozie: Avant
Silnik: 2.0TDI CAHB 163KM
Napęd: Quattro
Skrzynia: Tiptronic
Paliwo: Diesel
Kontakt:

Post autor: Audi A6 Warsztat » 22 sty 2015, 17:51

Niech przyjedzie i pokaże ;) Założę się że będzie chciał zaliczkę przed przyjazdem <figielek>
Warsztat, naprawy Audi A6.

Awatar użytkownika
poised
Forum Audi A6 / A7
Forum Audi A6 / A7

Post autor: poised » 22 sty 2015, 18:05

Opisałem że jestem zainteresowany i chce obejrzeć, oto odpowiedź :)
amochód jest w bezpiecznym garazu w Ligota Górna.
Jesli zgodzic sie na zakup tego samochodu ...Moge kupic bilet lotniczy do Polski, i pochodza , na samochodu w twoim miescie. Ale musze byc pewien, ze masz wszystkie pieniadze, 35 000zl. W zeszlym miesiacu,nabywca, powiedzial mi , , ktory chcesz kupic. Kiedy przyjechalem do Polski, powiedzial mi, ze on ma tylko 15.000 zl. Jesli chce 15.000 zl, a reszte pieniedzy stop. I wyszedlem z Polska rozczarowany, na swoich obietnic. Stracilem pieniadze na bilet na samolot.
Teraz dopiero, kiedy spotykam sie z kolejnym potencjalnym nabywca. Chce miec pewnosc, ze on musi miec wszystkie pieniadze i. dowod, ze bedzie on w miejscu spotkania.
Jesli sa Panstwo uzgodnic z: Transferu Poprzez uslugi Western Union 35 000zl .
Transfer bedzie. miedzy toba i czlonek rodziny .. Akceptujemy Western Union, bo mozemy , sprawdzic transfer.
Wiec pieniadze pozostana na koncie do czasu spotykamy. Nastepnie sprawdzimy samochód, A jesli chcesz kupic, daj mi pieniadze gotówka.
Podatki Western Union, to 2% od calkowitej kwoty.(okolo 500 zl) .Jesli placisz podatki Western Union. Mam . gwarancje, ze jestes powaznym nabywca.
Kiedy spotykamy , Dam ci pieniadze z powrotem (1000 zl ).Nawet jesli bedzie kupic samochod, czy nie .
Kiedy spotykamy. Pojdziemy samochodem, do autoryzowanego serwisu. Wykonujemy wszystkie testy, ktore chcesz. Jesli chcesz kupic. Pojdziesz do Western Union, Bedziesz na emeryture pieniadze i mozesz zaplacic w gotowce. W przypadku bedziemy zgodzic na jednej innej cenie. Ostatnia cena bedzie 35 000zl. Wiec bedziemy czekac na decyzje.
Przepraszam za bledy ortograficzne, uzywam tlumacz
Pozdrowienia

Awatar użytkownika
Audi A6 Warsztat
Forum Audi A6 / A7
Forum Audi A6 / A7
Imię: Zbigniew
Rocznik: 2008
Moje auto: A6 C6
Silnik: 2.0TDI CAHB 163KM
Skrzynia: Tiptronic
Paliwo: Diesel
Kontakt:

Post autor: Audi A6 Warsztat » 22 sty 2015, 18:11

Bosz <glupek> Zawsze to samo <rotfl> Napisz mu żeby ... ... ... ... ;)
Warsztat, naprawy Audi A6.

Awatar użytkownika
Aeternus
Forum Audi A6 / A7
Forum Audi A6 / A7
Imię: Piotr
Rocznik: 2001
Moje auto: A6 C5
Silnik: 2.7TDI BPP 180KM
Skrzynia: Manual
Paliwo: Benzyna+LPG
Kontakt:

Post autor: Aeternus » 22 sty 2015, 21:43

Hej

Czyżby kolejny sprzedawca darmowych samochodów? Co raz ładniej piszą po polsku :)

http://moto.gratka.pl/tre...i-17830563.html

Cytat:
Witam,

Ciesze sie, ze jestes zainteresowany moim Audi A6 III, samochód jest bezwypadkowy i jest w idealnym stanie wewnatrz i na zewnatrz. Nigdy w nim nie palilem i chce go sprzedac powaznej osobie. Moja cena wywolawcza wynosi 35 000PLN. Jest to swietna okazja, poniewaz za ta cene nie znajdziesz nic podobnego. Jestem pierwszym wlascicielem samochodu, który jest w bardzo dobrym stanie - brak problemów technicznych, rdzy lub zadrapan. Samochód posiada pelna ksiazeczke serwisowa. Posiada ubezpieczenia AC + OC oraz przeglad techniczny wazny do 2015 roku wlaczone. Wraz z moje zona potrzebowalismy samochodu podczas naszej pracy kontraktowej w Polsce, dlatego go kupilem. Musze go teraz sprzedac, poniewaz wrócilismy do Szkocji, naszego stalego miejsca zamieszkania, a trudno prowadzi sie tutaj samochód z kierownica po lewej stronie. Miesiac temu sprzedalismy nasz dom w Polsce, a teraz staramy sie znalezc kogos, kto bylby zainteresowany kupnego tego samochodu. Zdecydowalismy, ze nadszedl czas na zmiany w naszym zyciu i kupilismy male gospodarstwo tutaj w Melrose. Kochamy to, co robimy teraz i pochlania to caly nasz czas. Samochód jest w Polsce w bezpiecznym garazu, jestem jedyna osoba, która ma do niego dostep. Jesli jestes powaznym nabywca, moge przyjecie do Polsce, aby pokazac

Z powazaniem,
Kessing & Amanda Reinhard
Miałem taką samą sytuację jak szukałem a6 i wpadłem na ogłoszenie paska b5 fl 2.8 4 motion na fullu. Niby Gdynia ale brak kontaktu. Okazało się, że niby w konsulacie gość pracował ale musiał wrócić do Londynu i on mi morze auto wysłać do polski na testowanie po wpłacie zaliczki itd itp. Zgłosiłem sprawę na policję ale policjant stwierdził, że nic nie zrobią bo wszystko dzieje się na terenie UK a zanim oni nawiążą współpracę z tamtejszą policją to miną wieki... Stanęło na tym, że trzeba po prost na okazję machać ręką i tyle... Jestem tylko ciekaw ile ludzi dało się nabrać na takie coś :P
Moja Audi A6 C5 2.7 BI_TURBO :)

viewtopic.php?t=70027

ODPOWIEDZ

Wróć do „Odradzam (spoza Forum)”

opony samochodowe opony samochodowe hamulce
części samochodowe ucando.pl
części samochodowe iparts.pl części samochodowe motostacja