grzemo pisze:Jeśli masz dobrego gazownika to zdaj się na niego.
Na pewno można polecić ten zakład
FILARTECH
Witam
Zapraszam do korzystania z usług firmy.
Montaż instalacji LPG (KME,STAG,LPG-TECH,DT-GAZ).
Instalacje lpg są naszym hobby.
Mechanika ogólna, elektryka (specjalizacja Alfa Fiat,grupa VW)
Naszą dewiza jest zadowolenie klienta.
Łódź ul.Wólczańska 13
godz. otwarcia. 9-18
tel.504-712-720
W sumie sam nie wiem co myśleć i co napisać... Dużo osób poleca, więc pojechałem

...
Odstawiłem autko we wtorek, w środę rano otrzymałem telefon, że przyjechał spec od Audi i na kompie odczytał w cholerę błędów (przede wszystkim skrzynia)... Właściciel Maciej stwierdził, że jak są błędy nie podejmie się założenia gazu...
Dodatkowo usłyszałem, że musi pojechać ponad 200km/h żeby zestroić :shock: i tym samochodem się tego nie podejmie... (fakt, servotronik kuleje deczko, ale wystarczyło wyciągnąć przekaźnik na chwilę i można jechać bez obaw na max

... )
Więc dzisiaj odebrałem autko... Po podłączeniu do komputera nie ma żadnych błędów (jest jeden jedyny błąd radia "przerwa w obwodzie anteny" o nim akurat wiem...)
Żeby nie było - nie ja sprawdzałem VAG'iem tylko koleś z serwisu OOOO swoim sprzętem ...
Oczywiście nie chcę nikogo obsmarowywać

... Fajni ludzie, fajna atmosfera i pogadać można

. Nie mogę zakładu nie polecić, bo nie wiem jak zakładają, jedynie dziwne dla mnie było to, że nie chcieli mi gazu zamontować
ps. Autko na tą chwilę odstawione do innego gazownika, który mi zakładał jakieś 3 lata temu LPG w BMW i byłem zadowolony

...
Pozdr.
[ Edit ]
Gaz zamontowany bez najmniejszych problemów, także temat można zamknąć
Pozdr.