Nie masz racji. W poprzedniej C6 nagrywałem z 8 DVD i dopiero przy programie MagicISO + verbatim śmigało za każdym razem. Wcześniej też albo nie działało albo tak jak koledze, że czarne tło bez mapNaviProject pisze:laser nie doczytuje poprostu i tyle
Problem podczas aktualizacji MMI 2g
- 

Audi A7 Klub
Zainstalowalem stara mape i dziala.
to nie problem z laserem.
nagralem plyte jeszcze raz, predkosc 2x i zainstalowalo i dalej czarne tlo zamiast mapy.............
mam rozwiazanie zagadki :) mieszkam w Holandii a mapa nie ma beneluxu
:) mieszkam w Holandii a mapa nie ma beneluxu ![;] ;]](https://a6klub.pl/images/smilies/krzywy.gif) 

Jak macie jakies info odnosnie mapy z beneluxem prosze o info na priv

to nie problem z laserem.
nagralem plyte jeszcze raz, predkosc 2x i zainstalowalo i dalej czarne tlo zamiast mapy.............
mam rozwiazanie zagadki
 :) mieszkam w Holandii a mapa nie ma beneluxu
:) mieszkam w Holandii a mapa nie ma beneluxu ![;] ;]](https://a6klub.pl/images/smilies/krzywy.gif) 

Jak macie jakies info odnosnie mapy z beneluxem prosze o info na priv

No i jest 280KM i 550nm
						- 

kamil666
- Forum Audi A6 / A7 
- Imię: Kamil
- Rocznik: 2006
- Moje auto: A6 C6
- Nadwozie: Limuzyna
- Silnik: 2.8 FSI 220KM
- Napęd: Quattro
- Skrzynia: Tiptronic
- Paliwo: Benzyna
- Kontakt:
Bo nowa mapa jest na 2 krążkach DVD
DVD 1:
Andora, Belgia, Francja, Niemcy, Gibraltar, Wielka Brytania, Irlandia, Liechtenstein, Luksemburg, Monako, Holandia, Austria, Portugalia, Szwajcaria, Hiszpania
DVD 2:
Albania, Bośnia i Hercegowina, Bułgaria, Dania, Niemcy, Estonia, Finlandia, Grecja, Włochy, Chorwacja, Łotwa, Liechtenstein, Litwa, Macedonia, Czarnogóra, Norwegia, Austria, Polska, Rumunia, San Marino, Szwecja, Szwajcaria, Serbia, Słowenia , Słowacja, Czechy, Węgry, Watykan

DVD 1:
Andora, Belgia, Francja, Niemcy, Gibraltar, Wielka Brytania, Irlandia, Liechtenstein, Luksemburg, Monako, Holandia, Austria, Portugalia, Szwajcaria, Hiszpania
DVD 2:
Albania, Bośnia i Hercegowina, Bułgaria, Dania, Niemcy, Estonia, Finlandia, Grecja, Włochy, Chorwacja, Łotwa, Liechtenstein, Litwa, Macedonia, Czarnogóra, Norwegia, Austria, Polska, Rumunia, San Marino, Szwecja, Szwajcaria, Serbia, Słowenia , Słowacja, Czechy, Węgry, Watykan
- NaviProject
- Forum Audi A6 / A7 
kto poda link do aktualizacji mapy mmi 2g???
kto poda link do aktualizacji mapy mmi 2g???

aktualizacja navi
dziekuje bardzo, pivvko  

mapy działają testuje je dwa dni
  mapy działają testuje je dwa dni