Witam wszystkich klubowiczów, jestem nowy na tym forum wczesniej jezdzilem Hondami lecz teraz przyszedl czs na cos w innej klasie i decyzja padla wlasnie na AUDI
buda - AVANT silnik - 2.4i 170KM v6 jeszcze nie zhamowany wnetrze -
skóra w szarasci bdb stanie,
navi RNS-D,
klimatronik,
tempo,
el. reg. siedzenia koła- 16" 205/55/16
reszte zobaczycie ze zdjec ktore bede w miara na bierzaco wstawial
auto jest kompletna seria i takie pozostanie jedyna zmiana jaka przewiduje to zmiana felg na wieksze nie rezygnujac z dotychczasowego komfortu
bede wdzieczny za jakiekolwiek sugestie
pozdro i do zobaczena na spotach
Ostatnio zmieniony 21 cze 2014, 14:12 przez lenio1119, łącznie zmieniany 3 razy.
dzieki co du furki to mam ja doslownie paru dni jest jeszcze pare rzeczy do ogarniecia ale to elementy eksplatacyjne
po przesiadce z hondy crx do a6 to mega roznic komfort na + moze tylko z mocą gorzej ale cos kosztem czegos, ogolnie i tak jestem mega zadowolony
Fajna sztuka, wygląda na zadbaną. Jedynie co nie pasuje do auta to nie oryginalne koło, rozmiar to już kwestia upodobań. Jak wleci ori felga albo coś w większym rozmiarze dla mnie będzie na 5+.
aktualnie jest zakladany podtlenek u znajomego w firmie Stag pozniej wrzuce na jakim zestawie
i przy okazji przeswietla mi cale autko kompem i zobaczymy czy cos wypluje jak na razie sa dwa problemy z jedna z sad ( chyba wleci emulator) i z chlodnica oleju ( jak ktos ma dojscie do tanich czesci to bede wdzieczny za pomoc) a na zazie bedzie proba przeplukania chlodniczki oliwy
potem zostanie cieszyc sie z ekonomicznie przelatywanych kilometrow
a co do kolejnych modow to zaczynam odkladac na przyciemnienie szyb bocznych tylnych i w klapie kolo musi jeszcze poczekac
wiecej i lepszych fotek bedzie jak
mała aktualizacja
[ Dodano: 2014-08-23, 18:15 ]
po sprawdzeniu kompleksowo kompem wyskoczyl tylko jeden blad z sadą reszta ok
co do chlodnicy oleju okazalo sie ze wszystko jest w porzadku
LPG chula jak nalezy i z automatu firma godna polecenia ladnie wszystko pochowane
teraz zbieram hajsik na fele i cos trzebaby pomyslec nad jakas glebą
po jakims czasie w koncu dostalem papier z wydrukiem gratow z zalozonej instalacji LPG i prozba do fachowcow o ocene tych czesci i ewentualnej rzeczywistej wyceny tak dla porownania czy nie przeplacilem
dzieki Pawel_7 co do przyciskow to sie nad nimi jakos nie zastanawialem bo jak na razie to mnie jak i was ta fela wkurza ale po glowie chodzi mi monoblok ktore sa $$$$$ a te pierdoly jak przyciski od climatronika i inne rzeczy wymienie napewno tylko w pozniejszym planie
Bardzo zadbana widać szóstka I oby mechanicznie nie sprawiała problemów Ten kolorek fajnie zawsze na 6-ce wygląda Felga może 18" łopaty i będzie pięknie