Utrata bazy danych.
- piterrr A6
- Forum Audi A6 / A7

- Imię: Piotr
- Rocznik: 1999
- Moje auto: A6 C5
- Nadwozie: Limuzyna
- Silnik: 1.9TDI AWX 131KM
- Napęd: FWD
- Skrzynia: Tiptronic
- Paliwo: Diesel
- Kontakt:
-
gość_
To dobrze, że jest tyle pozytywnych głosów.
Trzeba jednak zadac pytanie: Co to za firma hostingowa, która robi backup raz na miesiąc przy płatnych serwerach :?: Chyba, że mowa o Twoim `prywatnym` backupie. Jeśli tak, to czym prędzej poproś o przywrócenie stanu sprzed 2 dni. Wtedy wszsytko się naprawi. Ja korzystam z serwerów superhost.pl, w ciągu 3 lat były 2 zgony serwera, ale zawsze przywracali kopie z poprzedniego dnia.
Powodzonka
Trzeba jednak zadac pytanie: Co to za firma hostingowa, która robi backup raz na miesiąc przy płatnych serwerach :?: Chyba, że mowa o Twoim `prywatnym` backupie. Jeśli tak, to czym prędzej poproś o przywrócenie stanu sprzed 2 dni. Wtedy wszsytko się naprawi. Ja korzystam z serwerów superhost.pl, w ciągu 3 lat były 2 zgony serwera, ale zawsze przywracali kopie z poprzedniego dnia.
Powodzonka
AEL C4 AEL quattro ... sprzedałem
...jest S6 C4 PLUS 4.2 v8 326km 6gang
![Obrazek]()
DIAGNOSTYKA VAG przed i po kupnie

- Doc
- Administrator

- Imię: Andrzej
- Rocznik: 2006
- Moje auto: A6 C6
- Silnik: 2.7TDI 163KM
- Napęd: FWD
- Skrzynia: Manual
- Paliwo: Diesel
- Kontakt:
To jest serwer dedykowany, własna, niezależna maszyna, cała, komputer.toms001 pisze:Trzeba jednak zadac pytanie: Co to za firma hostingowa, która robi backup raz na miesiąc przy płatnych serwerach :?: Chyba, że mowa o Twoim `prywatnym` backupie. Jeśli tak, to czym prędzej poproś o przywrócenie stanu sprzed 2 dni. Wtedy wszsytko się naprawi. Ja korzystam z serwerów superhost.pl, w ciągu 3 lat były 2 zgony serwera, ale zawsze przywracali kopie z poprzedniego dnia.
Powodzonka
Nie wiem jak tłumaczyć.
To nie jest wirtualny serwer, konto w jakimś hostingu. Mamy własny serwer podłączony w OVH.
Dzięki za słowa otuchy.
2007-12-08, Doc / Andrzej - założyciel jako pierwszy, największy, znany forum Audi A6 / A7 w Polsce. Kontakt z redakcją.
Rozumiem.Doc pisze:To jest serwer dedykowany, własna, niezależna maszyna, cała, komputer.
Nie wiem jak tłumaczyć.
To nie jest wirtualny serwer, konto w jakimś hostingu. Mamy własny serwer podłączony w OVH.
Dzięki za słowa otuchy.
Ja też znajduje pozytyw. Masę głupot i herezji na temat ostatnich dyskusji o v6 tdi się skasowało
Porażka jest nawozem sukcesu. 8-)
AEL C4 AEL quattro ... sprzedałem
![Obrazek]()

-
yourNIGHTMARE
- Forum Audi A6 / A7

Spoko DOC nie popelnia bledow tylko ten co nic nie robi
Co do programu robiacego backup to w nim chyba mozesz ustawic czestotliwosc automatycznego zapisu bazy. Przestaw na mniejsza i w przyszlosci mniejsze szkody beda :-P
W ramach rekompensaty dla wszystkich forumowicz musisz nawoskowac autka :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: Ostatnio widzialem fajna okraglusia sumke 5000 userow
Co do programu robiacego backup to w nim chyba mozesz ustawic czestotliwosc automatycznego zapisu bazy. Przestaw na mniejsza i w przyszlosci mniejsze szkody beda :-P
W ramach rekompensaty dla wszystkich forumowicz musisz nawoskowac autka :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: Ostatnio widzialem fajna okraglusia sumke 5000 userow
Ostatnio zmieniony 07 mar 2009, 16:01 przez yourNIGHTMARE, łącznie zmieniany 1 raz.
-
mengelajn8609
- Forum Audi A6 / A7

- Imię: Henryk
- Rocznik: 2000
- Moje auto: Allroad C5
- Nadwozie: Avant
- Silnik: 2.7T BEL 265KM
- Napęd: Quattro
- Paliwo: Benzyna+LPG
- Kontakt:
Forum jest naprawde ciekawe i ladnie zrobione.Wszedzie mozna sie odnalezc.Podziwiam ludzi ktorzy mimo swojego zycia prywatnego maja czas zeby to wszystko poukladac i ogarnac w tym forum.Co chwile jakies nowe ulepszenia zeby forum bylo bardziej czytelne nowosci naklejki koszulki kubki samo to nie przyjdzie chlopaki sie musza nalatac. SZACUNEK i UKLON ode mnie idzie w Wasza strone.Forum nigdy nie zginie bo Przyjazn zawsze trwala i bedzie trwac tak jak fascynacja Audikami.TEMATY I POMYSLU NIGDY SIE NIE SKONCZA.POZDROWIONKA DLA WSZYSTKICH KLUBOWICZOW..
-
Funosek
- Forum Audi A6 / A7

- Imię: A6 Forum
- Rocznik: 2001
- Moje auto: S6 C5
- Silnik: 3.0 CDUD 245KM
- Napęd: Quattro
- Paliwo: Benzyna+LPG
To nie było grzebanie w bazie, tylko prosta naprawa kosmetyczna. Zmiana wyglądu jakiejś tabelki. Nie ma to wiele wspólnego z bazą SQL. Ta znikła bez powodu :shock:ArturJ pisze:sorka, ale nie rozumiem faktu grzebania się na żywej bazie bez zrobienia jej kopii.
[ Dodano: 2009-03-07, 14:04 ]
Wiem, bo sam kiedyś obsługiwałem stronkę kuzyna działającą w SQL i takie zmiany nie ingerują w bazę :!: