Proszę o wyrozumiałość i pomoc, dopiero zaczynam poznawać MMI i jego w większości nie działające funkcje
zmieniarka nie reaguje
zmieniarka nie reaguje
Witam, 2 dni temu stałem się właścicielem audi a6 c6 i mam pytanie, ponieważ cały dzień szturmuje forum i nic nie znalazłem, chodzi o to że zmieniarka która jest w schowku nie reaguje na nic, świeci się wszystko oprócz CD2, CD4, CD6, wie ktoś o co może chodzić?
Proszę o wyrozumiałość i pomoc, dopiero zaczynam poznawać MMI i jego w większości nie działające funkcje
Zapach spalin to moje naturalne środowisko
- Krzysiek93ZS
- Forum Audi A6 / A7

-
marach8
- Forum Audi A6 / A7

- Imię: Marek
- Rocznik: 2005
- Moje auto: A6 C6
- Nadwozie: Avant
- Silnik: 2.7TDI 180KM
- Napęd: FWD
- Skrzynia: Manual
- Paliwo: Diesel
kolego ja tak mialem ostatnio ze przy zmianie plyt mi zgłupiała i juz nie wypluła zadnej plyty tylko sie 5 sztuk podswietlało ale zadnej reakcii tylko mielenie w srodku
mi pomoglo rozebranie całej wyjecie manualnie plyt i złozenie
na szczeście działa
u ciebie kilka kieszeni sie podswietla wiec prąd dochodzi
przytrzymaj przycisk load powinna byc reakcja jezeli jest wciskaj podswietlone kieszenie moze zacieła sie własnie na tych płytach
jezeli nie to posłuchaj jej czy coś sie w niej dzieje i lec do kogoś co ci ją wyjmie i rozkręći
może odratuje
powodzenia
mi pomoglo rozebranie całej wyjecie manualnie plyt i złozenie
na szczeście działa
u ciebie kilka kieszeni sie podswietla wiec prąd dochodzi
przytrzymaj przycisk load powinna byc reakcja jezeli jest wciskaj podswietlone kieszenie moze zacieła sie własnie na tych płytach
jezeli nie to posłuchaj jej czy coś sie w niej dzieje i lec do kogoś co ci ją wyjmie i rozkręći
może odratuje
powodzenia
-
daniel1997
Dzisiaj rozkreciłem schowek i odłączyłem ją na chwilę ale bez zmian, próbowałem ją również wyciągnąć ale nie dało rady bez tych śmiesznych kluczy
podłączyłem auto pod kompa, był błąd zmieniarki, usunąłem go ale widocznie sztywna jest już, mam natomiast pytanko do was, czy ktoś korzystał z oto takich cudów i czy to się nada? Np: vnsmedia Bluetooth
Zapach spalin to moje naturalne środowisko