Witam.
Chcialem sie upewnic co do mojej a6 c5 97r. (Model 98r) , licznik z analogowym zegarkiem, pelny FIS. Czy po tych danych mozna stwierdzic ze u mnie nie ma na 100% magistrali CAN ? Poprostu zastanawiam sie czy wymieniajac moje radio concert kaseciak na concert Cd bede musial wstawiac emulator Can i jesli nawet wstawie ten emulator to czy nadal na FISie bedzie mi wyswietlalo nazwy stacji radiowych ?
I jeszcze jedno pytanie czy istnieje u mnie mozliwosc wymiany na licznik poliftowy biale zegary, koloriwy Fis ?
a6 c5 pelny fis analog zegar. Can czy bez Can ?
Myslalem ze po lifcie jest juz kolorowy Fis , taki mialem w a4 b6 2003r, a wizualnie te liczniki po lifcie podobne sa, srebrne obwodki zegarow itd.WSGarage pisze:Obawiam się że po lifcie nie występowały zegary z kolorowym fisem.hghormone pisze:I jeszcze jedno pytanie czy istnieje u mnie mozliwosc wymiany na licznik poliftowy biale zegary, koloriwy Fis ?
Zegarek ma tylko kreseczki.xoslox pisze:97r to może być nawet immo1. Zegarek analogowy ma cyferki czy tylko kreseczki.
CAN nie masz na pewno.
Licznik poliftowy da radę wsadzić. Odpowiednie kodowanie zegarów i emulator czujnika ciśnienia /temperatury oleju. Na forum A4 chłopaki robili takie cuda
Myslalem ze jak mam pelny FIS to i moze mam CAN