Radio concert plus, nie gra tył
Radio concert plus, nie gra tył
Witam. Zakupiłem radio concert plus do audi a6 c5 i nie gra mi tył. Kable są na 100% poprowadzone dobrze, głośniki również działają. Dodam, że nie mam oryginalnie suba w bagażniku. Czy ktoś orientuję się jak czy jest jakaś metoda, żeby grały głośniku z tyły na tym radiu?
-
- Forum Audi A6 / A7
- Imię: A6 Forum
- Rocznik: 1998
- Moje auto: A6 C5
- Nadwozie: Avant
- Silnik: 2.4 ARJ 165KM
- Napęd: Quattro
- Skrzynia: Manual
- Paliwo: Benzyna+LPG
Ja mam głośniki blaupunkt. Czytałem na innym forum, że te radio nie ma wyjścia na wzmacniacz dlatego nie gra tył. Zaprowadziłem radio do elektryka, zobaczę co powie, i odpisze na forum
[ Dodano: 2015-01-03, 15:00 ]
Dzwoniłem do elektryka u którego zostawiłem auto, i potwierdził to co czytałem na innym forum, czyli te radio concert nie ma wyjścia na wzmacniacz dlatego nie gra tył. I są dwa rozwiązania: podpiąć wzmacniacz lub zmostkować przód z tyłem i tą opcje mi zrobi elektryk. Mam tylko nadzieję, że radio będzie dawało rade.
[ Dodano: 2015-01-03, 15:00 ]
Dzwoniłem do elektryka u którego zostawiłem auto, i potwierdził to co czytałem na innym forum, czyli te radio concert nie ma wyjścia na wzmacniacz dlatego nie gra tył. I są dwa rozwiązania: podpiąć wzmacniacz lub zmostkować przód z tyłem i tą opcje mi zrobi elektryk. Mam tylko nadzieję, że radio będzie dawało rade.