Sklep Ipart
Tarcze, hamulce
Sklep Bestdrive
Sklep
felgi - sklep internetowy ucando.pl

[A6 C5] Przyciemnianie szyb - folia elektrostatyczna,bez kle

Koła, spojlery, grille, lotki, blendy z pominięciem rezania.
lobo94
Forum Audi A6 / A7
Forum Audi A6 / A7

Post autor: lobo94 » 11 mar 2013, 18:12

tak,tak. To jest zwykła na klej chciałem sprawdzić,która lepiej się trzyma. A elektrostatyczna to ta z norauto nawet nawet jest. A co do dania 300zł to czy ja wiem? wydam te chociażby 80zł i jeśli fajnie wyjdzie to i zaoszczędzisz troszkę gotówki i ta satysfakcja,że to sam zrobiłeś. Takie jest moje zdanie. Ja robiłem na audicy na razie tylko te małe trójkąty i dwie boczne z czego jedną muszę na nowo położyć,bo w nocy nie polecam tego robić:D musi być widno :D Ale to już mój błąd. W sumie drugi raz w życiu kładłem folię i powiem,że nawet całkiem całkiem wyszło. Tylko jak na razie zauważyłem to ta zwykła folia na klej jest o tyle lepsza,że jak są te paski,kropki wokół szyby jakkolwiek to się nazywa to nie zostają pęcherzyki powietrza po prostu lepiej to wycisnąć,bo klej zaraz łapie te miejsca i fajnie folia przylega.

bboykoti
Forum Audi A6 / A7
Forum Audi A6 / A7
Imię: Dawid
Rocznik: 2005
Moje auto: A6 C6
Nadwozie: Limuzyna
Silnik: 2.0 170KM
Napęd: FWD
Skrzynia: Manual
Paliwo: Benzyna

Post autor: bboykoti » 17 mar 2013, 12:41

Zrób samodzielnie tylną to pogadamy i będziesz wiedział dlaczego prawie wszyscy wolą dać te 300zł i mieć ładnie przyciemnione ;) Ja byłem po kursie przyciemniania, miałem dostęp do dobrej folii i ledwo ledwo zrobiłem swoją tylną szybę żeby to ładnie wyglądało, także powodzenia życzę <rotfl>
Było A6 C5 1.8T:
stage1 189KM 280Nm :D
Jest A6 C6 2.0T:
stage1 215KM 320Nm
stage2 280KM 400Nm

Przem@S

Post autor: Przem@S » 31 gru 2014, 14:00

Posiada ktoś zdjęcie jak wyglada szyba oklejona ta folią antystatyczną ?

krts
Forum Audi A6 / A7
Forum Audi A6 / A7

Post autor: krts » 01 sty 2015, 23:44

bboykoti pisze:Zrób samodzielnie tylną to pogadamy i będziesz wiedział dlaczego prawie wszyscy wolą dać te 300zł i mieć ładnie przyciemnione ;) Ja byłem po kursie przyciemniania, miałem dostęp do dobrej folii i ledwo ledwo zrobiłem swoją tylną szybę żeby to ładnie wyglądało, także powodzenia życzę <rotfl>
popieram, boczne to pikuś na tylnej największe załamanie i 1 to dobrze wyciąć folię 2 dobrze ją położyć co nawet nie jest łatwe przy termokurczliwej

ODPOWIEDZ

Wróć do „Tuning wizualny”

opony samochodowe opony samochodowe opony samochodowe
hamulce części samochodowe ucando.pl części samochodowe iparts.pl
części samochodowe motostacja