[A6,C5]Xenon czy nie
- piotrekkawa
- Forum Audi A6 / A7
Piotrek, ja tez zamówiłem HIDy 4300K, jutro może bede montował, Tylko ze gdzies czytałem,ze przy białym świetle z soczewki, postojówka obok będzie wyglądala jakby swieciła w żółtym odcieniu, czyli trochę " gorzej".
Zastanawiałem się czy można tam włoażyc postojówki LED, bo tez takie widzialem na allegro, ale kompletnie nie wiem jaki rodzaj idzie, 5w5? cos takiego? A6 C597 rok. może ktoś wie?
Nie mam warunków żeby rozbierac i sprawdzac, mróz jak cholera
Zastanawiałem się czy można tam włoażyc postojówki LED, bo tez takie widzialem na allegro, ale kompletnie nie wiem jaki rodzaj idzie, 5w5? cos takiego? A6 C597 rok. może ktoś wie?

skarp pisze:m.in. po włączeniu xsenony przechodzą procedurę samopoziomowania i prawdę mówiąc pierwszy raz słyszę że nie wszystkie xsenony to mają
ja np mam xenony oryginalne bez samopoziomowania.... tzn wsadzilem z innej a6 cale lampy bo ja seryjnie mialem zwykle lampki oczywiscie maja te silniczki jedna i druga ale ze nie mam tego fabrycznie to mi sie niesamopoziomuja.
Podpinając się pod temat chciałem się zapytać co to są za lampy te co na zdjęciu.
Rozgryzam cały czas swój samochód i akurat to nie daje mi spokoju.
Niby nie mam spryskiwaczy, ale w kodach wyposażenia było samo poziomowanie, ale mógłby to jakiś błąd więc wolę się zapytać bo nie daje mi spokoju to jaka to jest lampa?
Rozgryzam cały czas swój samochód i akurat to nie daje mi spokoju.
Niby nie mam spryskiwaczy, ale w kodach wyposażenia było samo poziomowanie, ale mógłby to jakiś błąd więc wolę się zapytać bo nie daje mi spokoju to jaka to jest lampa?
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
-
- Forum Audi A6 / A7
- Imię: Sławek
- Rocznik: 2006
- Moje auto: A6 C6
- Nadwozie: Avant
- Silnik: 2.0TDI 140KM
- Napęd: FWD
- Skrzynia: Manual
- Paliwo: Diesel
odgrzewam temat, kupiłem autko, w zderzaku spryski działające, soczewy wiadomo są, ale mam pokrętło regulacji wysokości świecenia. Gdzie są w razie czego te przetwornice ?
PS> Nawet nie sprawdzałem czy działa to pokrętło, tzn czy coś reguluje.
PS> Nawet nie sprawdzałem czy działa to pokrętło, tzn czy coś reguluje.
Ostatnio zmieniony 06 mar 2011, 21:18 przez slawq, łącznie zmieniany 1 raz.
-
- Forum Audi A6 / A7