Nie wiem gdzie szukac jeszce z tych błedow wynika ze uwalone sa swiece zarowe. Ale z tego powodu by nie dalo sie jej odpalic nawet wczoraj na ciepłym jeszce silniku ? Kreci tak jakby chciała zalapac a nie moze. Nowy filtr paliwa. Auto z 2004 roku 3.0 tdi quattro 102 tys przebiegu
[ BMK 3.0 224 KM] Zgasła podczas jazdy i nie odpala zagotow
[ BMK 3.0 224 KM] Zgasła podczas jazdy i nie odpala zagotow
Witam ! Wracając wczoraj do domu zgasła mi normalnie na drodze zagotwany plyn i ju sie jej nie dalo odpalic. wczesniej pokreciłem troche baczkow na sniegu, tez mi zgasła ale odpaliła bez problemu tylko cos poxniej przez chwile pikalo ale nie było checka nic. pojeździlem później po mieście bez upalania tak umiarkowanie i gdy wracałem do domu na drodze normalnie zgasła zagotowana woda i juz nie dało sie jej odpalić. Po podpieciu pod kompa pokazuje takie bledy.
![Obrazek]()
Nie wiem gdzie szukac jeszce z tych błedow wynika ze uwalone sa swiece zarowe. Ale z tego powodu by nie dalo sie jej odpalic nawet wczoraj na ciepłym jeszce silniku ? Kreci tak jakby chciała zalapac a nie moze. Nowy filtr paliwa. Auto z 2004 roku 3.0 tdi quattro 102 tys przebiegu
-
- Forum Audi A6 / A7
- Imię: Zbigniew
- Rocznik: 2003
- Moje auto: Allroad C6
- Nadwozie: Limuzyna
- Silnik: 2.0 TDI
- Napęd: Quattro
- Skrzynia: Tiptronic
- Paliwo: Diesel