Oswietlenie
Oswietlenie
Jeden ksenon ma iny kolor
Ostatnio zmieniony 07 gru 2014, 09:11 przez Kasia 2, łącznie zmieniany 2 razy.
Witam cię SIKOR41 dziękuję że zintersowałeś się moim tematem.Już dodaję więcej informacji na ten temat,po otwarciu drzwi zapala się lampa przednia wewnętrzna jak i tylna na podsufitce.Oświetlenie na nogi również się świeci.Oświetlenie to gaś nie po jakimś czasie ale nie sprawdzałem ze stoperem.Dodam że sprawdzałem to na postoju przy wyłączonym silniku.Pokusiłem się również o sprawdzenie samej lampy w podsufitce i nic nie znalazłem.Dodam że mam jeszcze dwie czerwone diody czyli oświetlenie ambiente,kiedy ma działać.Jeżeli będziesz tak uprzejmy dać odpowiedż lub schemat to będę wdzięczny,sprubóję sobie poradzić bo z zawodu jestem elektrykiem. Z okazji świąt życzę tobie i całej rodzinie wszystkiego dobrego i czekam na wiadomość pozdrawiam.
henryk
Dziękuję za życzenia , ciężko jest mi zrozumieć twój problem. U mnie też po zamknięciu drzwi po jakimś czasie gaśnie oświetlenie to jest normalny objaw. Jeżeli masz oświetlenie ambiente to czy masz podświetlone pod listwami w drzwiach? Jeżeli tak to powinieneś mieć także sterowanie oświetleniem wewnetrznym w mmi 2g.
Witam ponownie otóż chodzi o to że jak przełączę przełącznik w lampie wewnętrznej na pozycję jeden rzymskie to nic się nie dzieje,natomiast jeśli chodzi o abiente to podświetlenie na drzwiach działa a to w lampie działa wtedy jak przełącznik świateł do jazdy jest w pozycji zero. I pytanie kiedy działaja te diody?.
henryk