[A6 C5 2.5tdi AKE ] Gdzie naprawić pompę w Białymstoku?
- danek_22
- Forum Audi A6 / A7
- Imię: Dawid
- Moje auto: A6 C5
- Rocznik: 1999
- Nadwozie: Limuzyna
- Silnik: 2.4 165KM
- Napęd: Quattro
- Skrzynia: Manual
- Paliwo: Benzyna
- Kontakt:
[A6 C5 2.5tdi AKE ] Gdzie naprawić pompę w Białymstoku?
Gdzie najlepiej i najtaniej zregenerować pompę wtryskową????????? Najlepiej jak najbliżej Białegostoku , narazie jeszcze jeździ ale już sie kończy powoli bo sie zawiesza , może ktoś może polecić jakiegoś fachowca.
Pompę regenerowałem tutaj www.dieseltechnika.pl a co do wyciągnięcia, włożenia i regulacji kąta to robił to Paweł z warsztatu na Zabłudowskiej 41 tanio, szybko i sprawnie. :-D
- danek_22
- Forum Audi A6 / A7
- Imię: Dawid
- Moje auto: A6 C5
- Rocznik: 1999
- Nadwozie: Limuzyna
- Silnik: 2.4 165KM
- Napęd: Quattro
- Skrzynia: Manual
- Paliwo: Benzyna
- Kontakt:
( Vag nie poazuje żadnych błędów )
[ Dodano: 2009-07-13, 09:14 ]
Mojemu silnikowi dolega to że przy około 2000obr/min czesto totalnie się zawiesza i nie chce wcale ciągnąć, po przepmpowaniu pedałem gazu bardzo czesto jest tak że się na jakiś czas odwiesi , (mechanik powiedział że to defintytywnie pompa wtryskowa ale jakoś mu niewierze bo to gość od skrzyń automatycznych i to nie za bardzo bystry bo po jego robocie i tak czasami skrzynka mi szarpie ) wiem że przydało by się zrobić logi ale właśnie zaczełem budowę domu i mam taki z..... że niema kiedy taczki załadować
[ Dodano: 2009-07-13, 09:14 ]
Mojemu silnikowi dolega to że przy około 2000obr/min czesto totalnie się zawiesza i nie chce wcale ciągnąć, po przepmpowaniu pedałem gazu bardzo czesto jest tak że się na jakiś czas odwiesi , (mechanik powiedział że to defintytywnie pompa wtryskowa ale jakoś mu niewierze bo to gość od skrzyń automatycznych i to nie za bardzo bystry bo po jego robocie i tak czasami skrzynka mi szarpie ) wiem że przydało by się zrobić logi ale właśnie zaczełem budowę domu i mam taki z..... że niema kiedy taczki załadować