Rodzinne A6 C5 Avant w wesji na S6
- Adriano007
- Forum Audi A6 / A7
- Imię: Adrian
- Rocznik: 1998
- Moje auto: A6 C5
- Nadwozie: Limuzyna
- Silnik: 2.4 ARJ 165KM
- Napęd: FWD
- Skrzynia: Manual
- Paliwo: Benzyna+LPG
- Kontakt:
- Mazdomania
- Forum Audi A6 / A7
- Imię: Gosia
- Rocznik: 2001
- Moje auto: S6 C5
- Nadwozie: Avant
- Silnik: 4.2 326KM
- Napęd: Quattro
- Skrzynia: Tiptronic
- Paliwo: Benzyna
- Adriano007
- Forum Audi A6 / A7
- Kontakt:
Fajna Audi
Ja mam identyczne dekory i uważam, że są na prawdę bardzo ładne. Poza tym idealnie pasują kolorem do kratek nawiewu i klamek
Nigdy nie zamieniłbym ich na jakieś pseudo drewno.
Wymieniłbym je tylko i wyłącznie na ori Czarny Carbon lub Szczotkowane Aluminium , ale ich cena to kosmos.
Adriano007 twoje obecne dekory są wykonane z aluminium, więc można pokusić się o zeszlifowanie farby aż do gołego aluminium i późniejsze szlifowanie.
Robił już to ktoś w A6 C5 ?

Ja mam identyczne dekory i uważam, że są na prawdę bardzo ładne. Poza tym idealnie pasują kolorem do kratek nawiewu i klamek

Nigdy nie zamieniłbym ich na jakieś pseudo drewno.
Wymieniłbym je tylko i wyłącznie na ori Czarny Carbon lub Szczotkowane Aluminium , ale ich cena to kosmos.
Adriano007 twoje obecne dekory są wykonane z aluminium, więc można pokusić się o zeszlifowanie farby aż do gołego aluminium i późniejsze szlifowanie.
Robił już to ktoś w A6 C5 ?
- Adriano007
- Forum Audi A6 / A7
- Kontakt:
Dzięki qnitus za dobre słowo. Dziś nawet jechałem za nowym Mercem E klasą w kombi w niemal identycznym kolorze
. Ogólnie będąc na kupnie szukałem czarnej lub popielatej budy ale trafiła się taka i też się mi bardzo podoba. Po swojemu trochę go pomodziłem i tyle. Ważne że z samochodem nic się mi nie dzieje, jeździ idealnie a do mechanika zaglądam tylko na serwis. Powiem ci że te nasze 1.9 silniki są naprawdę świetne. Tobie zazdroszczę większej ilości kucy ale może i ja się zdecyduje na taki zabieg po nowym roku.
[ Dodano: 2015-01-23, 13:00 ]
Dziś listonosz przyniósł mi małą paczkę. Taki prezent na nowy rok zrobiłem sobie
Dla wtajemniczonych:
![Obrazek]()
a dla pozostałych tak to wygląda przy pierwszej przymiarce:
![Obrazek]()
![Obrazek]()
Rzecz jasna jest to oryginalna lotka tylnej klapy od audo RS6 C5. Muszę tylko pomalować pod kolor nadwozia swojej fury i będzie kox. A teraz pytanie dla znawców i fachowców - jak to przykleić? Ja osobiście plan mam taki by zrobić to na taśmie dwustronnej gdyż nie chce na klej bo jak będę kiedyś sprzedawał furę to na pewno nie będę nikomu robił prezentów w postaci unikatowych gadżetów z modelu RS6 czy S6- no chyba że za dopłatą. Czy według was Da radę to na samej taśmie dwustronnej przykleić? Oczywiście jaką taśmę byście mi polecili?
[ Dodano: 2015-03-11, 20:06 ]
Edytowałem post zgodnie z regulaminem Forum (szalony)
[ Dodano: 2015-04-30, 22:27 ]
Witam. Wczoraj sprzedałem furkę. Ogromnie żal było się z nią rozstawać ale z drugiej strony wiem że trafiła w dobre ręce i nowy właściciel będzie o nią dbał. Ogólnie tak zadbanego i bezawaryjnego auta nigdy nie miałem. Jestem pewien że nowy właściciel również będzie mega zadowolony.
Edytowałem kolejny raz post zgodnie z regulaminem Forum. Masz już wymaganą ilość postów, czy takie trudne jest napisane ogłoszenia w odpowiednim dziale?! (szalony)

[ Dodano: 2015-01-23, 13:00 ]
Dziś listonosz przyniósł mi małą paczkę. Taki prezent na nowy rok zrobiłem sobie

Dla wtajemniczonych:
a dla pozostałych tak to wygląda przy pierwszej przymiarce:
Rzecz jasna jest to oryginalna lotka tylnej klapy od audo RS6 C5. Muszę tylko pomalować pod kolor nadwozia swojej fury i będzie kox. A teraz pytanie dla znawców i fachowców - jak to przykleić? Ja osobiście plan mam taki by zrobić to na taśmie dwustronnej gdyż nie chce na klej bo jak będę kiedyś sprzedawał furę to na pewno nie będę nikomu robił prezentów w postaci unikatowych gadżetów z modelu RS6 czy S6- no chyba że za dopłatą. Czy według was Da radę to na samej taśmie dwustronnej przykleić? Oczywiście jaką taśmę byście mi polecili?
[ Dodano: 2015-03-11, 20:06 ]
Edytowałem post zgodnie z regulaminem Forum (szalony)
[ Dodano: 2015-04-30, 22:27 ]
Witam. Wczoraj sprzedałem furkę. Ogromnie żal było się z nią rozstawać ale z drugiej strony wiem że trafiła w dobre ręce i nowy właściciel będzie o nią dbał. Ogólnie tak zadbanego i bezawaryjnego auta nigdy nie miałem. Jestem pewien że nowy właściciel również będzie mega zadowolony.
Edytowałem kolejny raz post zgodnie z regulaminem Forum. Masz już wymaganą ilość postów, czy takie trudne jest napisane ogłoszenia w odpowiednim dziale?! (szalony)
Ostatnio zmieniony 04 maja 2015, 20:35 przez Adriano007, łącznie zmieniany 2 razy.