[a6 c5] Doświetlanie zakrętów
zamówienie
Witam, jak można zamówić moduł?
wysłałem wiadomość z chęcią zamówienia modułu. Teraz czekam na odzew;)
Od wczoraj jak znalazłem ten wątek nurtuje mnie jedno pytanie... jak zachowuje się moduł po uruchomieniu świateł awaryjnych
Tak z ciekawości;)
Pozdrawiam
Od wczoraj jak znalazłem ten wątek nurtuje mnie jedno pytanie... jak zachowuje się moduł po uruchomieniu świateł awaryjnych

Tak z ciekawości;)
Pozdrawiam
Fiat 126p
Peugeot 205
Suzuki Vitara 4x4
VW Golf IV 1.9 GTi
Fiat Brava
Audi A6 C5 Avant
Peugeot 205
Suzuki Vitara 4x4
VW Golf IV 1.9 GTi
Fiat Brava
Audi A6 C5 Avant
- kot919
- Forum Audi A6 / A7
- Imię: Audi Forum
- Rocznik: 2001
- Moje auto: S6 C5
- Nadwozie: Avant
- Silnik: 3.0 TFSI 300KM
- Napęd: Quattro
- Skrzynia: Tiptronic
- Paliwo: Benzyna+LPG
Ostatnio byłem bardzo zabiegany, i nie miałem czasu posiedzieć przy kompie ... odpowiedź poszła na PWwysłałem wiadomość z chęcią zamówienia modułu. Teraz czekam na odzew;)

Moduł jest zabezpieczony na taką ewentualność i w takich warunkach nic się nie wydarzy (tzn awaryjne nie spowodują włączenia świateł przeciwmgielnych)lkcr pisze:Od wczoraj jak znalazłem ten wątek nurtuje mnie jedno pytanie... jak zachowuje się moduł po uruchomieniu świateł awaryjnych
Tak z ciekawości;)

- kot919
- Forum Audi A6 / A7
- Imię: Audi Forum
- Rocznik: 2001
- Moje auto: S6 C5
- Nadwozie: Avant
- Silnik: 3.0 TFSI 300KM
- Napęd: Quattro
- Skrzynia: Tiptronic
- Paliwo: Benzyna+LPG
W tej chwili działa to tak:Banas921 pisze:A jeszcze jedno pytanie. Jest możliwość zrobienia czegoś takiego, że po otwarciu samochodu zapalają się tam halogeny czy co tam wybierzemy i świecą przez ten ustalony czas, ale gasną szybciej w momencie gdy otworzymy drzwi? A i czy przy zamykaniu halogeny też się zapalają czy nie?
Po otwarciu|zamknięciu samochodu (zakładam że z pilota, bo nie testowałem chyba normalnego zamknięcia kluczykiem

- momentu gdy minie ustalony czas działania CLH
- momentu aż włączysz zapłon
(wszystko zależy co wystąpi szybciej)
-
- Forum Audi A6 / A7
własnie, ja mam problem ze swoim modulem a Kota wciaz nie ma, mimo iz na forum logował sie dzisiaj... kurde jestem w dupie 
moje problemy to to iż w instrukcji nie podał jak dokładnie podłączyc tylnie swiatła wsteczne - zostaly mi 2 kabelki i nie wiem co dalej?
druga sprawa, dzisiaj wymienilem halogeny na ksenony i juz nie działa mi doswietlanie, tzn zapala sie lampa od strony pasazera na 1 sekunde moze mniej i od razu gasnie... za duzy pobór dla ukladu? co mozna zrobic / zmienic?:P

moje problemy to to iż w instrukcji nie podał jak dokładnie podłączyc tylnie swiatła wsteczne - zostaly mi 2 kabelki i nie wiem co dalej?
druga sprawa, dzisiaj wymienilem halogeny na ksenony i juz nie działa mi doswietlanie, tzn zapala sie lampa od strony pasazera na 1 sekunde moze mniej i od razu gasnie... za duzy pobór dla ukladu? co mozna zrobic / zmienic?:P
Moje auto: viewtopic.php?t=62129