[A6 C5] Centralny zamek
[A6 C5] Centralny zamek
Witam mam dość nietypową sprawę. Mianowicie nadeszła zima i niskie temperatury, w mojej a6 mam same wkładki w zamkach czyli kluczykiem mogę sobie kręcić w kółko. Kluczyk do zamka w bagażniku wchodzi tylko do połowy, przejdę do sedna. Czy jest możliwość zakodować Vagiem centralny zamek tak aby zamykał tylko drzwi, a bagażnik zostawiał otwarty?. Pozdrawiam
- bendzji
- Forum Audi A6 / A7
- Imię: Michał
- Rocznik: 2018
- Moje auto: Inne
- Nadwozie: Inne
- Napęd: Brak
- Skrzynia: Automat
- Paliwo: Diesel
Jak rozbierzesz wytłumienie klapy tylnej to zobaczysz - aby ją zdjąć , dwie śrubki ( pod trójkątem i w rączce ) i trochę zatrzasków/wsuwek ( chyba że masz roletę tylnej szyby to jest trochę inaczej )
A nie myślałeś żeby te wkładkę od kierowcy uruchomić? Jak ci się pilot rozkoduje to nic nie zrobisz....
A nie myślałeś żeby te wkładkę od kierowcy uruchomić? Jak ci się pilot rozkoduje to nic nie zrobisz....
Dzięki wielkie za szybką odpowiedź. Czyli to będzie działać na takiej zasadzie, że otworze auto i po wyciągnięciu wtyczki bagażnik będzie otwarty?. Mam jeszcze jedno pytanie. Jak rozbiorę wytłumienie to będę miał dostęp do zamka w klapie ?
Czytałem trochę na forum, o tej wkładce, ale nie mam zielonego pojęcia jak się za to zabrać
Czytałem trochę na forum, o tej wkładce, ale nie mam zielonego pojęcia jak się za to zabrać