Sklep Ipart
Tarcze, hamulce
Sklep Bestdrive
Sklep
felgi - sklep internetowy ucando.pl

brak możliwości włożenia płyty i dezaktywne menu

Nawigacja fabryczna
ODPOWIEDZ
qwertyuiopalojz
Forum Audi A6 / A7
Forum Audi A6 / A7

brak możliwości włożenia płyty i dezaktywne menu

Post autor: qwertyuiopalojz » 16 lis 2014, 07:55

Witam wszystkich mam pytanie od razu mówię że szukałem i nie znalazłem odpowiedzi otóż mam w mojej a6 c5 audi navigation plus rns-d z zestawem bose i jest problemik otóż włącza się, radio działa, zmieniarka nie wiem bo ktoś ja wymontował i nie ma jest tylko przewodzik w bagażniku ale nie mogę włożyć żadnej płyty do napędu nawigacji - wchodzi do połowy tak jak by tam coś w środku było jest opór i nie wejdzie dalej (nie wiem może jest tam już płyta w środku - nie da się jej wyciągnąć z poziomu menu) czy jest jakiś sposób na to żeby ja tam włożyć bądź żeby spr czy jest tam już w śroku, dodam że jedyna opcja menu w nawigacji to exp. cd rom ale jak ją naciskam to nic się nie dzieje nie reaguje bardzo bym prosił o pomoc bo nie mogę sb. z tym poradzić i jaka zmieniarka bd pasowała do tego zestawu bo jest kilka firm które są dostępne do tego modelu i rocznika?

[ Dodano: 2014-11-16, 07:55 ]
Jak to nikt nie miał takiego problemu jak ja i na prawdę nikt nie wie jak to rozwiązać ?

rafio83
Forum Audi A6 / A7
Forum Audi A6 / A7
Imię: Szymon
Rocznik: 2005
Moje auto: A6 C6
Nadwozie: Avant
Silnik: 2.4 170KM
Napęd: FWD
Skrzynia: Manual
Paliwo: Benzyna

Post autor: rafio83 » 16 lis 2014, 09:05

Kolego temat omawiany był szeroko na forum.

Z tego co pamiętam wchodzisz w Navi, ustawienia i tam jest opcja wysuń CD-R. Jeżeli nie chce się wysunąć musisz delikatnie jej pomóc, złapać pęsetą lub rozchylić śrubokrętem otwór na CD

qwertyuiopalojz
Forum Audi A6 / A7
Forum Audi A6 / A7

Post autor: qwertyuiopalojz » 16 lis 2014, 10:23

dziękuje za zainteresowanie tematem ale ja już pisałem w 1 poście ze wiem która opcja potencjalnie jest od wysuwania płyty tylko ona nie wysuwa płyty a ja nie wiem czy tam w ogóle coś jest przypuszczam ze tam coś może być bo nie mogę włożyć żadnej płyty wchodzi do polowy i opór jest i w tym jest problem.

ODPOWIEDZ

Wróć do „A6 C5 (1997-2005)”

opony samochodowe opony samochodowe opony samochodowe
hamulce części samochodowe ucando.pl części samochodowe iparts.pl
części samochodowe motostacja