Witam. Zalozyłem nieoryginalne czujniki parkowania na przód. Chce je podłączyć pod oryginalny wlacznik na desce rozdzielczej. Potrzebuje tylko schematu tego włącznika. Ma on 6 pinow jak to podłączyc zeby sie dobrze włączal i dioda świeciła. Moźe ktoś juź wykombinował coś takiego.
Pozdrawiam,
Podłączenie PDC tył.
MaTyS, też uważam nieoryginalne czujniki w Audi za badziewie, ale ojca samochód i niech robi co chce. Ja do swojego bym nie założył.
Chodzi o cały nowy zestaw i podłączenie go pod oryginalny wyłącznik omijając moduł w bagażniku. Prąd ze stacyjki czujniki założone. Chodzi tylko o to jak podłączyć pod przełącznik. Znalazłem jedną kostkę tam gdzie powinien być włącznik ale jest ona na dwa piny a przełącznik ma 6 pinów. Chyba że przełącznik po prostu przepusza prąd. Ale nigdzie nie mogę znaleźć schematu tej kostki...
Chodzi o cały nowy zestaw i podłączenie go pod oryginalny wyłącznik omijając moduł w bagażniku. Prąd ze stacyjki czujniki założone. Chodzi tylko o to jak podłączyć pod przełącznik. Znalazłem jedną kostkę tam gdzie powinien być włącznik ale jest ona na dwa piny a przełącznik ma 6 pinów. Chyba że przełącznik po prostu przepusza prąd. Ale nigdzie nie mogę znaleźć schematu tej kostki...