Jestem szczęśliwym posiadaczem szóstki S-Line 2010 od kilku tygodni mam problem z ciśnieniem w oponach, a mianowicie z systemem kontroli ciśnienia. faktem jest że, niekiedy załączy się po kilkuset przejechanych metrach a niekiedy po kilkudziesięciu kilometrach. Byłem w zakładzie gdzie panowie perfekcyjnie dobili powietrza a i tak system zapalił się po przejechaniu 10km. Proszę o pomoc, może ktoś już miał podobny problem. chciałbym jeszcze zaznaczyć że, opony z przodu mają bieżnik 3,6mm czyli do wymiany może to ma wpływ? wymienię na wiosnę teraz zakładam zimówki. dziękuję za pomoc i pozdrawiam
 Jestem szczęśliwym posiadaczem szóstki S-Line 2010 od kilku tygodni mam problem z ciśnieniem w oponach, a mianowicie z systemem kontroli ciśnienia. faktem jest że, niekiedy załączy się po kilkuset przejechanych metrach a niekiedy po kilkudziesięciu kilometrach. Byłem w zakładzie gdzie panowie perfekcyjnie dobili powietrza a i tak system zapalił się po przejechaniu 10km. Proszę o pomoc, może ktoś już miał podobny problem. chciałbym jeszcze zaznaczyć że, opony z przodu mają bieżnik 3,6mm czyli do wymiany może to ma wpływ? wymienię na wiosnę teraz zakładam zimówki. dziękuję za pomoc i pozdrawiamRycho

?
?  

wyprzedzasz pytania?
 wyprzedzasz pytania?   sory za OT
 sory za OT za szybko przeczytałem
  za szybko przeczytałem