Potrzebna pomoc
- bumper7204
- Forum Audi A6 / A7
Potrzebna pomoc
W dvd znajduje się płyta która jest zablokowana przez service.Mam VCDS jednak nie pamiętam jak się ją odblokowuje z VCDS,proszę o pomoc w odblokowaniu napędu,dzieki.
- bumper7204
- Forum Audi A6 / A7
- bumper7204
- Forum Audi A6 / A7
-
- Forum Audi A6 / A7
- Imię: Mirek
- Moje auto: A7 4G
- Rocznik: 2016
- Nadwozie: Hatchback
- Silnik: 2.0 TFSI 245KM
- Napęd: Quattro
- Skrzynia: S-tronic
- Paliwo: Benzyna
Mam pytanie czy jeżeli nie mam odblokowanego (jeszcze) zielonego menu to nawigacja nie będzie działała??
ściągnałem plik wypaliłem, ale dalej info że proszę sprawdzić płytę z nawigacją,
Nie wiem czy dvd padło czy płyta nie halo, a może to nieszczęsne zielone menu
Jest jakas mozliwość żeby sprawdzić odtwarzacz dvd czy jest sprawny czy do bani??
Dzięki za pomoc
ściągnałem plik wypaliłem, ale dalej info że proszę sprawdzić płytę z nawigacją,
Nie wiem czy dvd padło czy płyta nie halo, a może to nieszczęsne zielone menu
Jest jakas mozliwość żeby sprawdzić odtwarzacz dvd czy jest sprawny czy do bani??
Dzięki za pomoc
-
- Forum Audi A6 / A7
- Imię: Kamil
- Moje auto: A6 C6
- Rocznik: 2007
- Nadwozie: Limuzyna
- Silnik: 2.8 FSI 220KM
- Napęd: Quattro
- Skrzynia: Tiptronic
- Paliwo: Benzyna
- Kontakt:
W czytnikach problemy mają lasery.
Zielone menu nie przeszkadza w działaniu nawigacji, czyli może być odblokowanie i wszystko ma działać.
Problem może być w samej płycie, sposobie jej wypalenia, w samych mapach - czy są właściwe, a na końcu w samym czytniku.
Mój czytnik potrafił podczas jazdy się zawieszać i od nowa czytać mapę, na szczęście pomogła płyta czyszcząca i od pół roku jest ok.
Zielone menu nie przeszkadza w działaniu nawigacji, czyli może być odblokowanie i wszystko ma działać.
Problem może być w samej płycie, sposobie jej wypalenia, w samych mapach - czy są właściwe, a na końcu w samym czytniku.
Mój czytnik potrafił podczas jazdy się zawieszać i od nowa czytać mapę, na szczęście pomogła płyta czyszcząca i od pół roku jest ok.