Znaczek zostawię na razie - jak znajdę mniejszy będzie podmianka Nie chce mi się wydawać 100zł na oryginał, więc czekam na "okazję" na allegro ernieball, tak, z Brzezin, ale rzadko jeżdżę w Twoje strony
Mazdomania pisze:Na czarnych ma pazur, na srebrnych bezpłciowo wygląda
Więc fele czarne zostają
Na tą chwilę pakiet startowy: rozrząd + pasek wielorowkowy + olej + płyn hamulcowy + zaciski, tarcze, klocki +płyn chłodzący
No jak już rozebraliśmy to wypada wymienić wsio :D...
Więc jak rozebrane, to lampeczki lecą na SPA - poniżej wygląd ściągniętych z autka
Wstawię oczywiście za jakieś 2 dni porównawcze fotki lamp po regeneracji
Pozdr.
[ Dodano: 2014-11-20, 01:54 ]
No więc powiem tak... Przednie lampy są po regeneracji - wyglądają jak nowe ...
Jeśli ktoś ma słabe światła to polecam wymianę odbłyśników - u mnie stare wyglądały tak jak poniżej... Nie dość że okopcone i matowe to na dodatek powyginane od ciepa żarówki...
No i lampy po regeneracji
Pozdr.
Ostatnio zmieniony 04 cze 2016, 00:54 przez barman_pl, łącznie zmieniany 2 razy.
Bardzo fajne podejście do Audi Ja komplet tarcz i klocków zmieniłem jakiś miesiąc temu. A rozrząd robi się u mnie właśnie dzisiaj (musze w końcu aktualizowac mój temat)
No więc wszystko powymieniane - no i fotka porównawcza lamp - polerka kloszy, wymiana soczewek i mycie odbłysków od długich ... Nie sądziłem że różnica będzie aż tak duża ... No już nie wspomnę, że wreszcie coś widzę w nocy
Pozdr.
Ostatnio zmieniony 04 cze 2016, 01:24 przez barman_pl, łącznie zmieniany 3 razy.
Panie dystans na koło aż się prosi żeby tu wsadzić. No i jeśli już wszystko na czarno to jeszcze relingi pasowało by zmienić na ciemne. A poza tym jest ok .Duży plus . Tylko tego nie zmaść.